NieuwsGriekenland here we come....

Boek nú, betaal later

Griekenland here we come....

Griekenland here we come....
29 jun. 2020
Rubriek(en):

Griekenland here we come....

Vanaf 1 juli mogen we ook weer naar Griekenland. De prachtige zonovergoten eilanden Evia, Kos, Kreta, Samos, Zakynthos en het schitterende Ammoudia kijken weer met spanning uit naar onze groepen singles, die zoals altijd veel vrolijkheid en gezelligheid met zich meebrengen. 

We hebben natuurlijk volop zonvakanties in Griekenland, waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand en zelf kiest waar je zin in hebt. Er is veel te doen, maar niets moet, alles mag, niksen ook ;-)

Voor de singles die graag stappen is de Singlereis Strand & Feest in Chersonissos op Kreta natuurlijk 'the place to be'. In de avond genieten van de gezellige sfeer in de Barstreet en overdag bijkomen aan het strand of bij het zwembad. Actief kan natuurlijk ook. Op het water of met een jeep- of quadsafari. Kreta heeft zoveel te bieden.

Liever een tandje minder? Dan kun je natuurlijk ook naar Kreta voor een heerlijke zonvakantie met optionele excursies.

Ook zijn er weer verschillende singlevakanties naar het mooie eiland Kos, vooral bekend omdat je er naast zon, zee en strand ook mooie fietstochten kunt maken.

Ben je een sportieve en actieve single? Dan is de zeilreis Kos en de Griekse eilanden misschien wel iets voor jou. Griekenland heeft prachtige eilanden en schitterende baaien. Aan dek kun je heerlijk relaxen in het zonnetje of juist actief meezeilen. Met de excursie mogelijkheden aan land leer je de eilanden kennen.

Griekenland wacht op ons. Ga je ook weer mee?

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen