NieuwsNoorwegen opent de grenzen voor ons

Boek nú, betaal later

Noorwegen opent de grenzen voor ons

Noorwegen opent de grenzen voor ons
10 jul. 2020

Noorwegen opent de grenzen voor ons

Het is zover. We mogen deze zomer nu ook op singlereis naar Noorwegen, want de grenzen gaan op 15 juli 2020 voor ons open. Wat een geluk, want we hebben een aantal mooie singlereizen naar Noorwegen, allemaal coronaproof uiteraard!

De Noorwegen vakanties zijn coronaproof en hebben daarom het speciale Singlereizen.nl label 'Veilig op vakantie'. De tenten staan op de mooiste plekjes en iedere single krijgt een tent voor alleengebruik. Ook voldoen deze vakanties aan de RIVM richtlijnen en worden de corona maatregelen door alle deelnemers nageleefd.

Ga ook mee op een van onze avontuurlijke vakanties naar Noorwegen en geniet van de werkelijk prachtige landschappen, indrukwekkende fjorden, uitdagende activiteiten en boeiende excursies. Sluit in de avond aan bij het knapperende kampvuur om met elkaar te genieten van verhalen over de beleefde avonturen.

Kies jouw favoriete vakantie naar Noorwegen:

Groepsreis Rondreis Actief door Noorwegen
Ga mee met deze 14 daagse groepsreis door Noorwegen. Bezoek prachtige watervallen, ga raften op wilde rivieren en verleg je grenzen bij de beklimming van de Preikestolen en de Kjeragbolten! Geniet van de prachtige Noorse natuur en kom tot rust. We zetten de tenten op de mooiste plekken van het land neer.

Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Zin in een avontuurlijke reis in de Noorse wildernis, waarbij we gaan kanoën, mountainbiken, juving, wandelen en de wildernis echt gaan opzoeken? Leer overleven in de bossen en ga op zoek naar dierensporen. Ga mee op deze unieke reis en laat je verrassen door al het moois dat dit stukje Noorwegen je te bieden heeft.

Singlereis Rondreis Noorwegen
Indrukwekkende landschappen en adembenemende fjorden. Tijdens de rondreis door Noorwegen sta je oog in oog met wilde dieren, verleg je grenzen tijdens schitterende wandeltochten en geniet je van het geknetter van het kampvuur. Boek nu kosteloos t/m eind september.

Liever in de winter weer naar Noorwegen? Bekijk dan de groepsreis Actieve Winterreis Verrassend Noorwegen:

Groepsreis Actieve Winterreis Verrassend Noorwegen
In Noorwegen kun je eens een andere wintersport dan anders meemaken; ga mee op een sledetocht met husky’s, suis keihard naar beneden tijdens het tobogannen (sleeën) en ga ijsvissen op een dikke ijslaag. Een dagje skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen of langlaufen staan ook op het programma.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen