NieuwsRepatriëring? Natuurlijk!

Boek nú, betaal later

Repatriëring? Natuurlijk!

Repatriëring? Natuurlijk!
13 jul. 2020

Repatriëring? Natuurlijk!

Boek je bij Singlereizen.nl een vakantie, dan wordt je vanzelfsprekend gerepatrieerd als de code van jouw vakantieland plotseling van geel naar oranje verandert. Je boekt bij Singlereizen.nl namelijk een zogenaamde pakketreis. Een pakketreis is een vakantie die bestaat uit vervoer, accommodatie en veelal excursies ter plaatse, die allemaal worden uitgevoerd door dezelfde reisorganisatie c.q. touroperator.

Het misverstand over de repatriëring is ontstaan toen premier Mark Rutte het goede nieuws bracht dat we weer op vakantie mochten én tegelijk de waarschuwing gaf dat er deze keer niemand meer gerepatrieerd zou worden. Daarmee verwees hij naar de vele gestrande vakantiegangers toen de pandemie Covid-19 uitbrak en de complexe organisatie van vluchten om hen terug te halen. Wat er niet verteld werd, is dat alléén mensen die zélf hun vervoer en accommodatie boeken niet gerepatriërd zullen worden. Zij stellen immers zelf hun reis samen bij verschillende aanbieders van vervoer en verblijf en dienen dus ook zelf voor hun terugreis te zorgen.

Gelukkig herwinnen al veel singles het vertrouwen en vliegen we weer regelmatig naar zonniger oorden zoals Griekenland met Ammoudia, Kreta, Kos en Zakynthos, Kroatië en Italie met Calabrië en Sardinië. Durf jij het ook aan? Gan dan mee!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen