NieuwsZomers genieten in het Griekse Ammoudia

Boek nú, betaal later

Zomers genieten in het Griekse Ammoudia

Zomers genieten in het Griekse Ammoudia
29 jul. 2020

Zomers genieten in het Griekse Ammoudia

Waan je ver weg van het alledaagse leven met onze zonvakantie naar het Griekse Ammoudia. Het hotel, met het strand voor de deur, is gelegen aan een rustige baai met prachtig uitzicht. Hier kom je heerlijk tot rust onder de Griekse zon genietend met een groep leuke singles van jouw vakantie waarbij 'alles mag, maar niets hoeft'.

Wil je in jouw vakantie wat meer actie? Dat kan ook, want elke dag zijn er leuke activiteiten bij te boeken, zoals een scootertocht, kayakken, paragliden, een bootocht van Paxos naar Anitpaxos of een bezoek aan de Vikos kloof, de diepste kloof ter wereld. Hier liggen ook de authentieke Zagoria dorpjes die gebouwd zijn in grijze leisteen. Bezoek de eeuwenoude boogbruggen of maak er een prachtige wandeling. Maar er is meer voor wie dat wil.

En natuurlijk gaan we elke avond met de groep uit eten in de Griekse tavernes, waar het eten uitstekend is en de prijzen nog laag zijn. Zo genieten we van elkaars belevenissen van die dag en leren we elkaar nog beter kennen. Ga je ook mee naar Ammoudia? Bijna alle vertrekdata hebben al vertrekgarantie, dus weet je nú al zeker dat jouw vakantie door kan gaan.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen