Ontmoeten wij jou ook?Actieve vakantie Noorwegen

Boek nú, betaal later

Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen

9
Trysil Hyttegrend & Camping

Zin in een avontuurlijke reis in de Noorse wildernis, waarbij we gaan kanoën, mountainbiken, juving, wandelen en de wildernis echt gaan opzoeken? Leer overleven in de bossen en ga op zoek naar dierensporen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • Wildkamperen in de Noorse wildernis
 • Fascinerende wandeling naar Skagsvola
 • Elanden spotten!
 • Grensverleggend juving
 • Ontdek de Noorse wildernis met een ervaren gids
Veilig op vakantie
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen
Noorwegen - Hedmark - Trysil
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Actieve vakantie Noorwegen

8 dagen avontuur in de wildernis van Noorwegen? Deze singlereis heeft het allemaal. We gaan canyoningen in een spectaculaire kloof, wandelen naar de top van de mooiste berg in Noorwegen en zelfs een 2-daagse kano trip waarbij we gaan wildkamperen. Met als absoluut hoogtepunt een echte cursus survival in de wildernis van een wildernis guide. Deze actieve singlereis heeft alles in zich om het hoogtepunt van je jaar te worden.

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 – Trysil, here we come
De dag waar we zo naar uit gekeken hebben, is gekomen. We gaan met deze toffe singlereis naar Noorwegen. Alle spullen ingepakt? Op naar het vliegveld. Hier zullen we onze medereizigers alvast kort ontmoeten. Op het vliegveld van Olso staat de reisbegeleider op ons te wachten met het minibusje. Hiermee rijden we twee uurtjes naar de camping waar we deze week zullen verblijven. Het is zeker geen straf, want de natuur in Noorwegen is prachtig. Op de camping worden we welkom geheten door de Nederlandse eigenaren Ilja en Evander. We zetten ons tentenkamp op en genieten van het uitzicht over de Trysilrivier die we vanaf de camping kunnen zien. Dit belooft een hele mooie singlereis te worden in het Noorse Trysil.

Dag 2 – De natuur in op de mountainbike
Lekker geslapen? Deze ochtend beginnen we rustig met een zelfgemaakt ontbijtje bij de tent, maar daarna begint het echte werk. We pakken de mountainbike om de Noorse natuur te ontdekken. Dit is de beste methode om ons een weg te banen door de Noorse omgeving. Haast hebben we niet, want we hebben de hele dag de tijd. Onderweg is er genoeg tijd voor een kopje koffie, een lekkere lunch of zelfs een plons te nemen om even af te koelen. Heerlijk toch. De route die we vandaag kunnen gaan volgen is de bekende ‘Magic Moose’ route. Dit is een van de langste flow trails van Europa. De 7 kilometer lange trail is daarom echt een aanrader. Moe maar voldaan komen we terug op de camping. Die Noorse mountainbike routes zijn toch wel iets zwaarder dan de gemiddelde route in Nederland. ’s Avonds gaan we met zijn allen een lekkere maaltijd bereiden op de camping. Zit jij bij het kook team of ben je meer van de afwas? 

Dag 3 – Een van de mooiste hikes in Noorwegen
Wandelschoenen aan? Lunchpakketje mee? Dan kunnen we gaan op een van de mooiste wandelingen die Trysil te bieden heeft. Op slechts een half uurtje rijden zijn we bij Skagsvola. Hier beginnen we aan de ‘T-marked hike’. Er zijn veel aanwijzingen onderweg dus verdwalen is onmogelijk. Op gegeven moment komen we bij het uitzichtpunt aan. Wat een prachtig uitzicht! Vergeet niet je mooiste foto naar kantoor te sturen dan kunnen wij ook even wegdromen bij het mooie uitzicht. Op de wind na heerst er een volledige stilte. Echt adembenemend mooi. Konden we hier maar eeuwig blijven. Tijdens het afdalen komen door de intens groene prachtige Noorse natuur. Deze wandeling was de inspanning meer dan waard. Tijd om na te denken over het avondeten. Wie heeft er nog een lekker recept?

Dag 4 – Back in time
Vandaag gaan we de bossen in van Trysil. We gaan ze verkennen samen met wildernis guide Karl. Hij neemt ons mee in het verleden toen er nog ‘forest workers’ in de bossen van Trysil leefde. Een indrukwekkend stukje geschiedenis. Daarnaast moeten we zelf ook nog aan de slag. Karl gaat ons verschillende ‘Wildernis survival skills’ leren. Altijd handig wanneer je ooit verdwaald. We leren onder andere navigeren en hoe we eten en drinken kunnen vinden in de wildernis. Ook weet Karl alles over verschillende dierensporen in het bos en nog veel meer, maar dat verklappen we nog niet. De activiteit duurt de gehele dag dus bereid je er goed op voor. Misschien is het wel leuk om na zo’n dag in de wildernis vanavond uit eten te gaan in het dropje? Jubel (proost), op deze gezellige singlereis.

Dag 5 – Kanoën
Na alle ochtend rituelen staat vandaag een dag op het water op het programma. We trekken met de kano door de omgeving van Trysil en in de avond gaan we wel iets heel speciaals doen: wildkamperen. We nemen onze tent en slaapspullen mee om geheel voorbereid een nacht te kamperen in de Noorse wildernis. De dagen zijn lang tijdens de Noorse zomers. Genoeg tijd om een mooie plek uit te zoeken waar we de nacht kunnen door brengen. Het weer kan in Noorwegen snel omslaan. Wees voorbereidt en neem ook wind- en waterdichte kleding mee tijdens deze 2-daagse trip. Alle wildernis skills komen nu wel van pas.

Dag 6 – Actie of rust, jij mag kiezen
Wat een rust hier in de Noorse wildernis. Hoe was het om te wildkamperen? Na een lekker ontbijtje bij ons tentenkamp, zetten we weer koers richting de camping. De rest van de dag zijn wij vogelvrij om te doen wat we zelf willen. We kunnen mountainbikes lenen van de camping om de Noorse natuur te verkennen of zullen we gaan wandelen. Het dopje Trysil ligt op loopafstand. Het heeft een gezellige dorpskern met verschillende winkeltjes, restaurantjes. Leuk om dat ook nog even te zien. In de ochtend of avond kunnen we ook nog een hele speciale activiteit doen die we in Nederland niet kunnen doen: elanden spotten. De grootste hertachtige ter wereld is daar in de schemer te zien. De reisbegeleider weet een paar leuke plekjes waar we een grote kans maken om ze te zien. Een leuke avond activiteit om nooit te vergeten. Verrekijkers klaar? Spotten maar!

Dag 7 – Canyoning
In deze gave reis vol activiteiten kan een adrenaline rush natuurlijk niet ontbreken. We gaan vandaag doen aan juving. Juving hoor ik je denken, wat is dat? Dat is het Noors voor canyoning. De Røafallene is de perfecte plek om te canyoningen. Door duizenden jaren aan erosie zijn er mooie kloven en maar liefst vijf prachtige watervallen ontstaan. De gids neemt ons vandaag mee door dit spectaculaire gebied. Je kan zelf helemaal bepalen hoe hoog en spannend je het wilt maken. Alles komt voor tijdens deze trip: van natuurlijke glijbanen en springen van hoogtes in het water. Wil je dat liever niet? Dan is er ook nog altijd een alternatieve makkelijkere route.

Dag 8 – Terug naar Nederland
De dagen in Trysil zijn in een oogwenk voorbij gevlogen. Wat hebben we gave activiteiten gedaan. Als de vliegtijden het toelaten, kunnen we in de ochtend nog een korte wandeling maken. Hierna is het dan helaas echt zover, we gaan weer terug naar Nederland. Op het vliegveld kunnen we nog herinneringen ophalen en misschien is het leuk om alvast een reünie te plannen?

Naar verblijf
Noorwegen , Hedmark , Trysil
Naam verblijf
Trysil Hyttegrend & Camping
Type verblijf
Huurtent
Zoover score:
9
3 km

Verblijf Trysil Hyttegrend & Camping

Beschrijving

Trysil Hyttegrend & Camping ligt op zo'n 3 kilometer afstand van het dorpje Trysil en wordt gerund door 2 Nederlandse eigenaren. De camping ligt op een prachtige locatie aan het water; de ideale uitvalsbasis dus voor een actieve 8-daagse groepsreis in Noorwegen.
Tijdens de 2-daagse kanotocht nemen we de kampeerspullen mee en gaan we overnachten op een onbewoond eiland.

Inbegrepen zijn alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en een slaapzak).

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona-garantie

Corona, natuurlijk houden we er rekening mee en zorgen dat je veilig op reis kunt, maar we laten onze reizen er niet door stoppen :) 

-Je kunt tot 2 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle niet- vliegreizen
-Je kunt tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle vliegreizen 

We berekenen slechts €30,- boekingskosten, verder niets; Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers.

Indien het reisadvies verandert vanwege het coronavirus en je reis niet door kan gaan, kijken we samen met jou naar een reisalternatief;
Kunnen we geen geschikte andere reis vinden? Dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten.
Jij kunt er namelijk niets aan doen dat jouw reis niet door kan gaan.

Verandert het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig. Punt uit.

Inreisbeperkingen

Wij staan, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website. Omdat wij het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan er vanuit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt. 

Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden , mocht dit nodig zijn.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Toeslagen vliegticket

Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Dan wordt er een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Retourvlucht Amsterdam Schiphol – Oslo Gardermoen inclusief ruimbagage.

Er is op dit moment nog geen vluchtinformatie beschikbaar.

Vliegtijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

 • SGR
 • SCR
 • ANVR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 3 reviews
9.3
Singlereizen
28 jaar
10

Geslaagd

Super leuke week gehad. Het programma was goed gevuld, met veel leuke activiteiten.

Mijn tips

Zorg voor een goede slaapzak, het kan er ‘s nachts erg afkoelen.

Reisperiode: 08-08-2020 ~ 15-08-2020 / Trysil Hyttegrend & Camping

36 jaar
9

Gezellig, actief en verfrissend.

Dankzij een erg enthousiaste reisleidster een prima vakantie in Noorwegen beleefd. In de week vakantie was er een goede afwisseling van actieve uitstapjes als relaxmomentjes. Een mooie nette camping.

Mijn tips

Verdiep je in de omgeving, de vrije dagen zijn hierdoor prima in te vullen.

Reisperiode: 03-08-2019 ~ 10-08-2019 / Trysil Hyttegrend & Camping

32 jaar
9

Helemaal top

Helemaal top

Mijn tips

Wees niet bang om een beetje vies te worden.

Reisperiode: 03-08-2019 ~ 10-08-2019 / Trysil Hyttegrend & Camping

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen