NieuwsSinglereizen Samos Griekenland

Boek nú, betaal later

Singlereizen Samos Griekenland

Singlereizen Samos Griekenland
16 mei 2019

Singlereizen Samos Griekenland

Samos a la playa! Samos, het onontdekte eiland in Griekenland heeft alles in zich om ontdekt te worden. Ja, door jou en die leuke single reisgenoten. De prachtige stranden, het groene eiland, de gezellige badplaatsen en de pittoreske bergtoppen vormen de basis van dit geliefde eiland. Niet voor niets is de bevolking ontzettend vriendelijk en vrolijk. Let’s go!

Kokkari Samos
Een gezellig dorpje in Samos is Kokkari. Slenter heerlijk op je slippertjes over de boulevard langs souvenirwinkeltjes, juweliers en bakkerijen. Neem plaats bij één van de sfeervolle taverna's, kafeneion's, of restaurants met zeezicht. Geniet van smaakvolle gerechten en leer je reisgenoten beter kennen. Sluit de avond af in een feestelijke bar. Cheers, op een onvergetelijke vakantie!  

De stelling van Pythagoras
Ook in Samos kan je heerlijk cultuur snuiven. Breng een bezoek aan de ruïne van een oude burcht of archeologische opgravingen. En niet te vergeten: de stelling van Pythagoras. Wie kent hem niet? De man die jou wellicht wat hoofdpijn bezorgde tijdens je examens. Hier is het visserdorp Pythagorion naar vernoemd. In het gezellige centrum vind je een standbeeld van de bekende filosoof. Heb je hem eindelijk eens gezien.

Lekker chillen…
Liever even chillen na een drukke periode in Nederland? Kom tot rust op de prachtige stranden van Samos. Het klimaat is zeer aangenaam, niet bloedheet, doordat er een aangenaam zeewindje staat. Strandbedje, parasol, muziek, biertje, cocktail…Lekker los, op Samos!

Stel je voor…
Wakker worden, aanschuiven, overheerlijk ontbijtje, strakblauwe lucht, uitzicht over zee, gezellige mensen om je heen. Dat kan jouw werkelijkheid worden. Samen met single reisgenoten het prachtige Samos beleven. We zien je in de Griekse zon.

Boek vandaag deze singlereis naar Samos nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen