NieuwsSinglereizen wandelen Oostenrijk

Boek nú, betaal later

Singlereizen wandelen Oostenrijk

Singlereizen wandelen Oostenrijk
17 mei 2019

Singlereizen wandelen Oostenrijk

Wandel je mee?

Bergschoenen? Check! Wandelkleding? Check! Goed humeur? Dubbel Check! Pak je tas maar in. Met een gezellige groep single reisgenoten ga je wandelen in het prachtige Oostenrijkse plaatsje Niederau, in het hart van het Wildschönau Hochtal.

Wandelen in Wildschönau Oostenrijk
Midden in Tirol, in de alpen, vind je de adembenemende en uitgestrekte alpenweiden. De garantie voor 300 kilometer aan schitterende wandelpaden, kleurrijke uitzichten, idyllische bergtoppen, groene dalen en snelstromende beekjes. Een oase van rust en schoonheid, tjilpende vogeltjes en ongerepte natuur.

Een inspanning die rust geeft
Vrij en leeg in het koppie, ruimte voor nieuwe mensen en tijd om te genieten van al het moois om je heen. We gaan van grote hoogte, naar diepe dalen en andersom. De vergelijking met het leven is al snel gemaakt. Eindig je uiteindelijk bovenop die adembenemende bergtoppen?

De eerste stap
De frisse buitenlucht en indrukwekkende uitzichten werken ontspannend. Door te wandelen kom je op plaatsen die alleen te voet mogelijk zijn. En nee, je hoeft echt geen professioneel wandelaar te zijn. Het wandelen in de bergen is geschikt voor beginners en gevorderde wandelaars. We passen de routes namelijk gewoon aan. Zet jij de eerste stap?

Mountainbike of canyoning
Naast prachtige bergwandelingen is het ook mogelijk de mountainbike te pakken voor een tocht. Cultuur snuiven tijdens de tochten? Bezoek oude steden, zoals Innsbruck en Salzburg met indrukwekkende burchten en kloosters. Voor de hele sportieveling is er ook canyoning of een gaaf adventure parcours. Ga je mee?

Boek vandaag nog en ga mee wandelen in het Oostenrijkse Niederau!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen