NieuwsSinglereizen Zakynthos Griekenland

Boek nú, betaal later

Singlereizen Zakynthos Griekenland

Singlereizen Zakynthos Griekenland
23 mei 2019

Singlereizen Zakynthos Griekenland

Een onvergetelijke singlereis beleven in het zuidelijkste eiland van Griekenland? Doen, doen, doen! Hagelwitte stranden en de helderblauwe zee maken Zakynthos als op ansichtkaarten. Tel daar de kleine dorpjes, vriendelijke bevolking en het vingerlikkende eten bij op en je hebt een absolute topweek!

Navagio beach (shipwreck beach)
Navagio beach, ook wel shipwreck beach genoemd, is één van de bekende trekpleisters van het eiland Zakynthos. Herkenbaar aan het roestige zeewrak, dat toentertijd was gevuld met sigaretten en smokkelwaar. Door de slechte weersomstandigheden is het schip hier gestrand.

Blue Caves
In 1897 werden de Blue Caves ontdekt. De Blue Caves danken hun naam aan de heldere, soms felle, kleur blauw van het zeewater. Het kraakheldere zeewater lijkt soms maar een meter diep, maar kan in de realiteit meerdere meters bedragen. Alleen per boot is deze prachtige locatie te bewonderen.

Caribisch genieten
Ben je een zonaanbidder en wil je op een mediterrane plek Caraibisch genieten? Bezoek dan Dafni Beach. Na een spannende bergrit kom je aan op een ongerept strand met een hippie-achtig sfeertje. Dafni is één van de belangrijkste schildpaddenstranden van Zakynthos. Vraag de ‘verzorgers’ van de schildpadden gerust meer. Ze staan je graag te woord.

Limnionas Beach
Ook Limnionas Beach is een bezoek meer dan waard. Het ligt ver boven de bewoonde wereld. Ligbedden met parasols van palmbladeren, helder blauw water, grotten, de perfecte strandtent, leuke mensen en uitstekend eten. Hier kan je best een dagje chillen met een leuke groep single reisgenoten.

De wijntjes zijn fijntjes
Omdat het op Zakynthos in de winter veel kan regenen is het eiland prachtig groen en vol olijfbomen. Zowel de olijfolie als de wijnen zijn van topkwaliteit. Net als die gezellige groep vrijgezellen die met je meegaan!

Wil jij tijdens jouw vakantie relaxen op het strand, cocktails drinken en lekker uitgaan met een enthousiaste groep mensen? Ga dan deze zomer met een van onze singlereizen naar Zakynthos mee! Vrijheid, blijheid!

Boek vandaag nog een heerlijke week Zakynthos Griekenland

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen