NieuwsActieve singlereis rondreis Jordanië

Boek nú, betaal later

Actieve singlereis rondreis Jordanië

Actieve singlereis rondreis Jordanië
24 mei 2019
Rubriek(en):

Actieve singlereis rondreis Jordanië

Reizen door Jordanië met een groep single reisgenoten is garantie voor plezier, cultuur, avontuur and never a dull moment. Ontdek de historische hoogtepunten van het Midden-Oosten, de roze en betoverende stad Petra, het woeste woestijnlandschap van Wadi Rum, de Romeinse opgravingen van Jerash en natuurlijk de Dode Zee. Ga jij mee op ontdekkingsreis?

De schatkamer van Jordanië
Er zijn maar weinig plekken zo mysterieus als Petra, oftewel de ‘schatkamer’ van Jordanië. Wandelend door de lange, hoge kloof zal je versteld staan van de indrukwekkende, 40 meter hoge, rozerode rotsen. De stad is lange tijd verborgen voor de wereld gehouden, maar inmiddels wordt Petra één van de 7 moderne wereldwonderen genoemd.

Romeinse opgravingen bij Jerash
Vanzelfsprekend breng je een bezoek aan de Romeinse opgravingen bij Jerash. Het oude Jerash omvat geweldige uitgestrekte pleinen en indrukwekkende tempels. De verhalen zijn uiterst boeiend en geven een goed beeld van het wonderbaarlijke ontstaan ervan.

Om in de zee te drijven…
In de Dode Zee, gelegen op ruim 400 meter onder zeeniveau, is het water zo zout dat je blijft drijven.  Een bizarre belevenis die je absoluut mee moet maken. De kleur van het water verschilt. Soms felblauw, doorzichtig, roze of meer richting donkerblauw. Durf jij het aan? Samen met een aantal single reisgenoten de Dode Zee in?

Wadi Rum
Wadi Rum is geen lekker drankje. Het is één van de mooiste woestijnen ter wereld. Anders dan de andere woestijnen. Door het ruige landschap met prachtige rotspartijen van zandsteen waan je jezelf echt op een andere planeet. Wadi Rum kan je verkennen per landcruiser, kameel of te voet.

Het dagelijks leven
Na de culturele en bijzondere uitstapjes geniet je 's avonds van een Arabische maaltijd met salades, kofta's, humus en grote ronde broden. Als afsluiting een waterpijp roken? Ook dat kan. Het dagelijks leven is er prettig. De vriendelijke bevolking heet je graag welkom. En ook de andere singles ontmoeten je graag! 

Boek vandaag nog en ga mee naar het wondermooie Jordanië

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen