NieuwsSinglereizen naar Sardinie

Boek nú, betaal later

Singlereizen naar Sardinie

Singlereizen naar Sardinie
29 mei 2019

Singlereizen naar Sardinie

Sardinië is een zeer geliefde vakantiebestemming. Met name de prachtige landschappen, de rijke historie, de gezellige haventjes en de betoverende stranden zijn hier debet aan. En niet te vergeten; gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar. Vergeet je zonnebrand niet. Dit tweede grootste eiland in de Middellandse Zee biedt de perfecte week voor natuur, cultuur, strand en gezelligheid met een fantastische groep single reisgenoten.  

De veelzijdigheid van Sardinië
Sardinië wordt ook wel één van de mooiste eilanden van Italië genoemd. En terecht. De bekendste plaatsen zijn Cagliari, Olbia en Oristano en Alghero. Van lange, witte zandstranden tot archeologische parken. De veelzijdigheid van Sardinië is ongekend mooi.   

Su Nuraxi di Barumini
De Su Nuraxi di Barumini is een belangrijke archeologische opgraving. Het is de ontdekking van een vergroeide stad onder een berg. Het is gebouwd rond 2000 jaar voor Christus en staat geregistreerd als UNESCO Wereld Erfgoed. Een bijzondere bezienswaardigheid. 

Gave activiteiten en pure ontspanning 
Geniet tijdens deze heerlijke week van vermakelijke activiteiten en genoeg tijd voor ontspanning. Naast cultuur snuiven kan je er geweldig wandelen en mountainbiken. Uiteraard laat deze groepsreis je ook kennismaken met verschillende watersporten zoals windsurfen, suppen, zeilen en kanoën. Lekker spetteren met al die spetters om je heen!  

Karakteristieke dorpjes en kleurrijke huisjes
De ontspannen sfeer op Sardinië is heerlijk om te ervaren. Binnen no time heb je dat fijne vakantiegevoel. De karakteristieke dorpjes met kleurrijke huisjes en leuke pleintjes zijn ideaal om even neer te ploffen. Drink de perfecte cappuccino of ga gezellig borrelen samen. Neem lekker de tijd om elkaar nog beter te leren kennen.  

Beste kreeft ter wereld 
De Sardijnse keuken is al net zo veelzijdig als het landschap. De visspecialiteiten spannen de kroon. Volgens horen zeggen eet je hier de “beste kreeft ter wereld”. Zin om na wat ontspannen uurtjes op het strand te testen of het echt zo is? We zijn benieuwd naar jouw mening, eet smakelijk!   

Boek vandaag nog deze heerlijke vakantie naar Sardinië

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen