NieuwsVoorkom spijt, boek op tijd!

Boek nú, betaal later

Voorkom spijt, boek op tijd!

Voorkom spijt, boek op tijd!
30 mei 2019

Voorkom spijt, boek op tijd!

Het gezegde ‘als er 1 schaap over de dam is, volgen er meer’ is ongeveer wat de vertrekgarantie inhoudt. Er zal altijd iemand de eerste zijn die zijn of haar vakantie boekt. En zodra de eerste over de streep is? Dan volgt de rest. Maar wat als dit niet gebeurt? 

De V van Vertrekgarantie 
Op onze website gebruiken wij de V van vertrekgarantie. Als de V bij jouw reis en vertrekdatum staat aangegeven, dan is het zeker dat deze reis vertrekt. Dit betekent namelijk dat het minimum aantal single deelnemers is bereikt. 

Het ontbreken van de V
Belangrijk om te weten is dat het ontbreken van de V niet betekent dat die vertrekdatum niet door gaat, maar dat het minimum op dat moment nog niet is bereikt. Staat er bij jouw vertrekdatum nog geen V? Neem dan contact met ons op via de button 'vraag het ons' om de groepssamenstelling op te vragen. Zo weet je snel of jouw vertrekdatum binnenkort ook vertrekgarantie zal hebben.

In potentie genoeg deelnemers
Veel singles boeken pas hun reis als de vertrekgarantie een feit is. Doordat er meerdere singles ‘wachten’ met boeken komt het aantal deelnemers niet over het minimum. Zonde, want ondanks dat er dan in potentie genoeg deelnemers zijn, gaat de reis niet door. 

De reis gaat offline
Doordat het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt gaat de reis offline. Vervolgens krijgen wij volop vraag naar de reis, omdat deze niet meer vindbaar is. Te laat dus zou je zeggen, maar waarom niet eerder geboekt? 

Neem het voortouw 
Als jouw favoriete reis er tussen staat, wacht dan niet te lang met boeken. Jouw boeking trekt namelijk weer nieuwe singles aan om ook tijdig te boeken. Binnen no time is de vertrekgarantie een feit. Mocht de reis alsnog niet doorgaan, zijn er volop alternatieve vakanties en vertrekdata.

98% van de reizen gaat door in het hoogseizoen
Van de reizen in het hoogseizoen gaat vrijwel 98% door. Ook bij deze reizen heeft er een single als eerste de reis geboekt. Een groot deel hiervan had dus ook nog geen vertrekgarantie. Als er één schaap over de dam is…

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen