NieuwsSinglereis Griekenland 'Los op Kos'

Boek nú, betaal later

Singlereis Griekenland 'Los op Kos'

Singlereis Griekenland 'Los op Kos'
3 jun. 2019
Rubriek(en):

Singlereis Griekenland 'Los op Kos'

Ga je mee…naar het gezelligste eiland van Griekenland? Samen met single reisgenoten beleef je de leukste avonturen. Lekker fietsen, snorkelen, quad rijden, mountainbiken, of de meest adembenemende plekken zien tijdens een toffe boottocht. Op Kos is er genoeg te doen. Liever even niks? Niksen mag ook. Het is jouw vakantie!

Even de fiets pakken…
Op Kos is het heerlijk om een fiets te huren. Kos staat, mede dankzij de invloed van Nederlandse ondernemers, bekend als een waar fietseiland. In no time fiets je volledig ontspannen naar Kos Stad. Aanschouw de kleurrijke bloemen en word blij van die geweldige palmbomen.

Kos Stad
Kos stad ligt in het noordoosten. De stad kent een rijke historie en telt enkele prachtige monumenten. De moderne jachthaven is fascinerend om te zien en met de traditionele winkels erbij is Kos Stad een heerlijk plaatsje. De gezellige barretjes en restaurantjes maken het feest compleet.   

In de chilmodus…
Een dagje chillen met een goed boek? Cocktailtje erbij, lekker lounge-muziekje op de achtergrond, uitkijkend over de Griekse zee. Het eiland kent perfecte stranden met bijbehorende beachbars. Onze favoriet? Bar Mylos Beach. Overdag een super relaxte strandtent. Heerlijke drankjes, fijne bedjes, en lekkere muziek. 's Avonds verandert de beachbar in een perfecte dansgelegenheid met de beste DJ’s.  

Actieve singlereis in Griekenland
Met 40 hoger opgeleide singles een week lang leuke dingen doen? Overdag deelnemen aan plezierige activiteiten, strandje pakken, hapje eten en vervolgens lekker de dansschoentjes aan. Samen de wereld beleven, Kos leren kennen en tot in de kleine uurtjes feesten en lol maken. Waarom zou je niet meegaan? 

Boek vandaag nog en ga Los op Kos in Griekenland

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen