NieuwsSinglereizen rondreis Thailand

Boek nú, betaal later

Singlereizen rondreis Thailand

Singlereizen rondreis Thailand
4 jun. 2019

Singlereizen rondreis Thailand

Het ‘land van de Glimlach’, oftewel Thailand. Waarschijnlijk heb je er al genoeg over gehoord, gezien en gelezen. Hoogste tijd om het zelf, samen met een fantastische groep single reisgenoten te gaan ervaren. Van ongerepte natuur, indrukwekkende tempels, paradijselijke stranden, tropische eilanden tot fantastische gerechten.

Guus Meeuwis in Thailand
De hoofdstad van Thailand is Bangkok, een wereldstad waar alles kan en (bijna) alles mag. Van kip op een stokje bij het kraampje om de hoek, tot een bizar groot en hypermodern winkelcentra. In deze bruisende hoofdstad is het gezellig samenzijn in de vermakelijke barretjes. Ooit Guus Meeuwis door een Thai horen zingen? Dat kan alleen in Bangkok. 

Damnoen Saduak en de River Kwai
Breng een bezoek aan boeddhistische tempelcomplexen, de kleurrijke drijvende markt van Damnoen Saduak en de River Kwai. De roemruchte brug staat bekend om het trieste verleden en is een ingrijpend stukje geschiedenis. Een bijzondere ervaring waar je best even bij stil mag staan.    

Thailands UNESCO Werelderfgoederen
Tijdens een reis in Thailand is een fietstocht altijd een goed idee. Zo leer je het land beter kennen, zie je immense Boeddhabeelden en geniet je van de rust en prachtige lotusvijvers. En vergeet vooral niet de Sukhothai ruïnes; één van Thailands UNESCO Werelderfgoederen.

Chiang Mai - trekkingstocht
Welkom in de jungle van Thailand, oftewel Chiang Mai, de tweede grootste stad van Thailand. Van tempels tot Boeddha’s, tot tweedaagse trektochten door de jungle. Maak kennis met de kleurrijke bergstammen en geef de prachtige olifanten een flinke wasbeurt. 

Koh Phangan - Full Moon Party
Als je terugkomt van het betoverende Thailand kan je niet thuiskomen met een verhaal dat je niet naar een Full Moon party bent geweest. Even helemaal los met een leuke groep single reisgenoten! En dan? Je vakantie relaxt afsluiten in een hangmatje. Chillen met een exotische cocktail op het strand van Koh Samed, één van de mooiste eilanden van Thailand. Zien we jou met een big smile in het land van de Glimlach?

Boek vandaag nog deze verre singlereis naar Thailand

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen