NieuwsSinglereis betoverend Sicilië

Boek nú, betaal later

Singlereis betoverend Sicilië

Singlereis betoverend Sicilië
7 jun. 2019
Rubriek(en):

Singlereis betoverend Sicilië

Het paradijs van de Middellandse Zee, ook wel Sicilië genoemd. Ontdek de wondere wereld van glooiende landschappen, prachtige rotsformaties en azuurblauwe zee. Geniet met een gezellige groep single reisgenoten van een ontspannen strandvakantie in combinatie met super leuke activiteiten en uitstapjes. Sicilië is klaar om jou te ontvangen!

Cefalù als indrukwekkende badplaats
Over indrukwekkende badplaatsen gesproken, Cefalù is er éénvan. Een schilderachtig stadje in het noorden van Sicilië. Hier zie je woningen die je terugziet op mening ansichtkaart. Bezoek met een leuke groep singles de kathedraal in het centrum en eet samen een vers gevangen vis in één van de fijne restaurants.

Watertanden in Taormina
Watertanden in het kunstzinnige Taormina? Een absolute aanrader. Met de rokende kraters van de Etna aan de ene kant en de Middellandse Zee aan de andere kant geniet je van een buitengewoon fraai uitzicht. Verder zijn er smalle, romantische straatjes, leuke boetiekjes en geweldige straatartiesten.  

Erice & Enna 
Dat zijn waarschijnlijk niet je single reisgenoten. Wel plaatsen die garant staan voor waanzinnige uitzichten. Vanaf deze plek kijk je mijlenver over Sicilië. Het meest in het oog springende bouwwerk is het Castello di Venere en de bijbehorende tuinen Giardini del Balio. Zowel per auto als met de kabelbaan is deze plek goed te bereiken.

Actieve singlereis Italië 
Surfen, kitesurfen of waterskiën iets voor jou? Let’s go! Liever onder water? De fascinerende onderwaterwereld van Sicilie, dat wil je echt niet missen. Door het kristalheldere water zie je vissen waarvan je het bestaan niet af wist. Helemaal geen waterrat? Wie graag een balletje wilt slaan kan terecht op één van de twee prachtige golfbanen waar het Italiaanse eiland over beschikt.

Perfecte singlevakantie 
Sicilië is rijk aan een indrukwekkende, culturele geschiedenis met historische gebouwen. Daarnaast heb je de gezellige badplaatsen, schitterende stranden en unieke uitzichten. Samen met de fantastische activiteiten en uitstapjes die georganiseerd worden staat dit garant voor een onvergetelijke vakantie. Kijk jij straks, samen met je favoriete reisgenoot, de oneindige verte in? 

Boek vandaag nog deze heerlijke vakantie naar Sicilië

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen