NieuwsActieve singlereis Slovenië

Boek nú, betaal later

Actieve singlereis Slovenië

Actieve singlereis Slovenië
9 jun. 2019
Rubriek(en):

Actieve singlereis Slovenië

Wellicht staat Slovenië niet direct bovenaan je vakantielijstje. Toch is het populairder dan je zou denken. De bevolking is vriendelijk, de natuur is weerzinwekkend mooi en de temperaturen zijn in de zomer ideaal. De prettige prijzen zijn een mooi extra voordeel. Kortom, Slovenië heeft alles in huis voor een actieve en avontuurlijke vakantie met een toffe groep singles!

Ljubljana
Thee little Birds zal je vast kennen. Ken je dan ook The Three Bridges? Dit zijn drie bruggen die rivier de Ljubljanica overspannen. Aan de ene kant ligt het moderne gedeelte van de stad en aan de andere kant het middeleeuwse centrum. Een indrukwekkend stuk geschiedenis en een absolute must see.

Het meer van Bled
Retteketet, hop naar Bled. Hét absolute hoogtepunt van Slovenië. Een sprookjesachtig meer met helderblauw water, omringd door bergen en het wonderschone kasteel. Er zijn volop terrasjes met fantastische uitzichten. Aanschouw verder de fameuze houtsnijkunsten en fraaie bouwstijlen.

Julische Alpen & Triglav National Park
Hiken, kajakken of wild spotten (beren, wolven, lynxen) doe je in Triglav National Park. Een gaaf park met beboste valleien, hoge watervallen en wilde rivieren. Een grotendeels ongerept prachtgebied met spannende en avontuurlijke mogelijkheden.

Raften, fietsen en canyoning met abseilen
Wat doe jij graag tijdens je vakantie? Raften, fietsen en canyoning met abseilen? Of ga je liever klimmen, klettersteigen en donkere grotten bezoeken? Terwijl het pure drinkwater door de smalle riviertjes stroomt, stroomt de adrenaline door je lichaam. Echt, het is prachtig! 

Vipava Valley
Vipava is de bekendste wijnregio van Slovenië. Zeer geliefd bij de lokale bevolking en onze single avonturiers. De regio biedt volop culinaire mogelijkheden met bijzondere, lokaal geproduceerde, producten. Het is haast Toscane op zijn Sloveens, maar dan met kleinschalig eco-toerisme. Geniet na een dag vol activiteiten van de intense rust om je heen. 

Actieve singlereis naar het prachtige Slovenië? Boek vandaag nog! 

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen