NieuwsSinglereis zonvakantie Bonaire

Boek nú, betaal later

Singlereis zonvakantie Bonaire

Singlereis zonvakantie Bonaire
24 jun. 2019

Singlereis zonvakantie Bonaire

Caribbean vibes, daarvoor moet je echt op Bonaire zijn. Geniet van een onvervalste zonvakantie waar je, na de eerste stap op het eiland, een heerlijk vakantiegevoel hebt. De roze flamingo’s, loslopende ezels, onbeschrijflijk mooie zonsondergangen en de prachtige zee met dito strand maken jouw vakantie compleet. Bonaire tovert een lach op je gezicht en verovert je hart. En misschien die leuke singlereisgenoot, die met jou mee gaat, ook wel!

Prachtige onderwaterwereld
Neem een duik en ontdek de bijzondere onderwaterwereld vol ontelbare vissen en schattige schildpadden. Awesome dude! Uniek voor dit eiland is het ‘kantduiken’. Hierbij loop je in je scuba-outfit vanaf het strand het ondiepe water in. Ook perfect voor de beginnende duiker. Wil je je PADI halen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Houd jij je hoofd liever boven water? Dan kan je geweldig surfen op dit paradijselijke eiland!

De avonturier in Bonaire
Ook als avonturier kom je in Bonaire flink aan je trekken. Windsurfen of kitesurfen is absoluut een leuke ervaring! Lac Bay heeft de perfecte surfplek. Of pak de kajak en ga op ontdekkingstocht door de mangrovebossen. Het gave aan de kajak is dat het een glazen bodem heeft. Zo kun je tijdens het kanoën de onderwaterwereld nog beter zien.

Zeilen rondom Bonaire
De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Hier vind je oud-Hollandse koloniale gebouwen, leuke winkeltjes en fijne restaurantjes. Heerlijk om lekker rond te slenteren en te smullen van het smaakvolle eten. Ga je liever nog op verkenningstocht? Huur dan een dagtrip op een zeilboot. Langs de kust spot je de mooiste villa’s en met een beetje geluk zie je de dolfijnen zwemmen. Dat blijft toch ook een dol fijn gevoel!

Roadtrip op Bonaire
Een dagje een pick-up truck huren en rond cruisen over het eiland? Gezellig om te doen met je single reisgenoten. Rijd over de hobbelige wegen, stop her en der voor wat leuke Insta en Facebook kiekjes en zet vooral je auto niet op slot. Het eiland is zo klein dat de dieven geen kans maken. De auto is zo weer teruggevonden.

Praat Nederlands met me…
Bonaire is officieel nog steeds onderdeel van Nederland, dus je kunt gewoon Nederlands praten met de lokale bevolking. Of met al die fantastische vrijgezellen reisgenoten om je heen! Zin in een onvergetelijk weekje caribbean vibes?

Boek vandaag nog jouw vakantie naar Bonaire!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen