NieuwsActieve reizen voor avontuurlijke singles

Boek nú, betaal later

Actieve reizen voor avontuurlijke singles

Actieve reizen voor avontuurlijke singles
16 jul. 2019
Rubriek(en):

Actieve reizen voor avontuurlijke singles

Sta je te popelen om met een gezellige groep singles op een actieve vakantie te gaan? Boek dan een actieve singlereis. Nieuwe landen ontdekken, culturen ervaren, gerechten proeven en bovenal; nieuwe singles leren kennen. Het aanbod is gigantisch. Van een actieve wandelvakantie tot een avontuurlijke wintersport. De keuze is reuze. En jij mag kiezen! 

Actieve singlereizen
Samen zeilen, surfen, mountainbiken, golfen, unieke wandeltochten maken, skiën, snowboarden, of je PADI halen tijdens een adembenemende duikvakantie? Er is voor ieder wat wils. Tijdens de activiteiten leer je de andere singles op een relaxte manier beter kennen. Geen ingewikkelde dates, of moeilijke gesprekken, maar gewoon lol maken en kijken of je een klik hebt.

Hiken en biken
Ben je een actieveling die graag op de fiets het land leert kennen? Onze hike- en biketochten worden georganiseerd op de mooiste plekken ter wereld. De prachtige natuur, unieke tochten en indrukkwekkende uitzichten maken de reizen nog mooier. Samen in een groep single leeftijdsgenoten geniet je al fietsend van de natuur en al die gezellige mensen om je heen.

Van yogareizen tot wandelvakanties
Wat dacht je van een yoga vakantie in Griekenland? Slapen onder de sterrenhemel, varen over de helderblauwe wateren en snorkelen op bijzondere plekken. Of je gaat mee met onze unieke wandelreizen. Laat je drukke leven even achter en adem de frisse lucht van landen als Zweden, Portugal, Spanje, Noorwegen of Italië.

Niks moet, niksen mag
Een actieve singlereis betekent niet dat je iedere dag moet rennen en vliegen om overal aan deel te kunnen nemen. Het is en blijft jouw vakantie. Als je even een dagje voor jezelf wilt, dan ben je daar vrij in. Laat het gehaaste van het dagelijkse leven achter je en ontmoet vele like-minded singles en avonturiers. 

Nieuwe vriendschappen
Samen ontdek je nieuwe landen, ga je lekker op avontuur en maak je er een heerlijke actieve reis van, waar genoeg tijd is om te chillen en relaxen. De fantastische sfeer, gezelligheid en interactie in de groep is eerder regel dan uitzondering. Ga op avontuur en houd, naast een prachtige ervaring, nieuwe vriendschappen over!

Welke onvergetelijke actieve singlevakantie kies jij? Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen