NieuwsSinglereis Yoga en Zeilen in Griekenland

Boek nú, betaal later

Singlereis Yoga en Zeilen in Griekenland

Singlereis Yoga en Zeilen in Griekenland
27 apr. 2019
Rubriek(en):

Singlereis Yoga en Zeilen in Griekenland

Yo, ik ga zeilen in Griekenland!
Geniet als single van zon, zee, zeilen, yoga en strand in Griekenland met onze singlereis 'Yoga en Zeilen in Griekenland'. Samen met een fantastische groep single reisgenoten leef je volledig in het nu, heb je diepgaande gesprekken, kijk je naar de ondergaande zon en word je heerlijk zen tijdens unieke yogalessen op een zeiljacht en unieke locaties langs de Griekse kust.

Yogalessen in Griekenland
De yogaplekken zijn super inspirerend. Op het dak van een Grieks Orthodox kerkje, een verlaten aanlegsteiger of in een amfitheater, waar Griekse tragedies werden opgevoerd. Ondertussen bereiden de koks smaakvolle vlees, vis en groentegerechten. Volledig tot rust gekomen, dobberend over het helderblauwe water proef je de smaak van de gerechten nog intenser.

Geen yoga- en zeilervaring nodig
Zeil- en yoga-ervaring is niet nodig. Het zijn kleinschalige groepen, waardoor er voor iedereen aandacht is. Ook worden de yoga lessen aangepast naar je eigen niveau. Doordat het kleine groepen zijn, ontstaan er vaak hechte vriendschappen. Naast yoga, kan je een heerlijke frisse duik nemen in het helderblauwe water, prachtige vissen spotten tijdens het snorkelen, suppen en kanoën.

Slapen onder de duizelingwekkende sterrenhemel
Het schip beschikt over tweepersoonshutten met allemaal een eigen toilet en douchecabine. Maar de meeste yogi's gebruiken het zonnematras van de dag als bed voor de nacht en slapen onder de duizelingwekkende sterrenhemel. Hoe verder van de bewoonde wereld, des te spectaculairder de nachten.

Yoga met een wijntje
Streng zijn we niet.  Stiekem zijn we zelfs een beetje fan van yoga met een wijntje. Het kabbelende water, de zon die langzaam in de azuurblauwe zee zakt, de laatste houding de Savasana. Relaxter dan dit wordt het niet. Je leeft in het nu en probeert dat zo lang mogelijk vol te houden. Boek je nu? Zeg dan tegen je vrienden: “Yo, ik ga naar Griekenland!”

Boek vandaag nog

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen