NieuwsActieve singlereis naar het adembenemende Montenegro

Boek nú, betaal later

Actieve singlereis naar het adembenemende Montenegro

Actieve singlereis naar het adembenemende Montenegro
18 apr. 2019

Actieve singlereis naar het adembenemende Montenegro

Raften, mountainbiken, canyoning, kajakken: een singlereis naar Montenegro zit vol spannende en bijzondere activiteiten. In Montenegro kan je als avonturier echt je hart ophalen. Het land is rijk aan culturele schatten, oude tradities en ongerepte natuur. Een mooi voorbeeld hiervan is de prachtige Baai van Kotor. Die moet je zien en ervaren! 

Baai van Kotor
De Baai van Kotor wordt gerekend tot de mooiste baaien van de wereld. De baai gaat landinwaarts, dwars door smalle doorgangen. Een prachtige, natuurlijke verschijning. Wandel over de gemarkeerde paden en drink gezellig met je reisgenoten wat aan het water. Ook een verse vis van de gril is absoluut aan te bevelen. Om nog maar te zwijgen over het adembenemende uitzicht. 

Canyoning in Montenegro
Montenegro is een veelzijdige bestemming vol prachtige natuur en perfecte plekken voor avontuur. Denk maar eens aan canyoning in de diepste kloof van Europa. Canyoning is een sport waarbij je de loop van een rivier door een kloof volgt. Om de rivier te volgen is het daarbij nodig te wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen.

Activiteiten en relaxen
Montenegro biedt perfecte omstandigheden voor de mountainbike. Daarnaast is het mogelijk te raften op een prachtige rivier en kajakken op het Meer van Skadar. Naast deze spannende activiteiten kan je ook heerlijk relaxten en bijkomen. Ontdek Kotor, relax aan het zwembad van het luxe Palmon Bay Resort of geniet op een van de terrasjes in Tivat. 

De ontdekkingsreis van je leven
Het ruige berglandschap van Montenegro zal je verrassen. De schoonheid van het land is magisch en de mensen zijn uiterst vriendelijk. Tel daar het unieke gezelschap van deze singlereis bij op en je bent verkocht.

Ook geschikt voor 50+ singles
Montenegro is een prachtige bestemming. Zeer geschikt ook voor de 50+ singles onder ons. Het is nog niet te toeristisch en het land moet door het grote publiek nog ontdekt worden. Zorg dat je ze voor bent en boek vandaag nog deze onvergetelijke ontdekkingstocht. Let’s go!

Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen