NieuwsOp wintersport naar Noorwegen, Zweden of IJsland?

Boek nú, betaal later

Op wintersport naar Noorwegen, Zweden of IJsland?

Op wintersport naar Noorwegen, Zweden of IJsland?
3 nov. 2018
Rubriek(en):

Op wintersport naar Noorwegen, Zweden of IJsland?

Altijd al gedroomd van een wintersportreis met single reisgenoten naar Noorwegen, Zweden of IJsland? Onvergetelijke tochten maken op een sneeuwscooter, knuffelen met huskyhonden of prachtige wandelingen door de oogverblindende natuur? Beleef het tijdens onze geweldige wintervakanties! Mocht je toch iets anders willen? Kies dan bijvoorbeeld voor de wintersportreis naar de Rocky Mountains in Canada. Wie wil dat nou niet?

1. Actieve winterreis Noorwegen
Wintersporten is altijd leuk. Heerlijk snowboarden of skiën. Daar worden we allemaal blij van. Maar er is nog meer dan dat! Wat dacht je van een tocht met huskyhonden, op een slee de berg af roetsjen, schaatsen, ijsvissen of wandelen over prachtige bergpaden met betoverende uitzichten? Voldaan kom je thuis, met een schat aan nieuwe ervaringen!

2. Singlereis Zweeds Lapland
Weer zo’n typisch bucketlist reisje; naar het Zweedse Lapland om het Noorderlicht te spotten. Door de goede ligging van het vakantiehuis is de kans bijzonder groot dat wij het Noorderlicht gaan zien! Verder zijn een sneeuwscootertocht, husky tocht, sneeuwschoenwandeling en een heuse winter BBQ onderdeel van deze reis. Welkom in de wondere wereld van Zweeds Lapland.

3. Singlereis naar IJsland
Een reis die eigenlijk iedereen wel op zijn wensenlijst heeft staan. Skiën en snowboarden met uitzicht op de fjorden en de Noordelijke IJszee, een bergbeklimming met een Snowcat, of de spa’s bezoeken? Uiteraard gaan wij hier met de groep lekker even onderdompelen. Na een aantal dagen in het zuiden van het land, rijden we naar het noorden waar ons nog veel meer moois staat te wachten.

Tijdens deel twee van de reis bezoeken we, naast het leuke plaatsje Varmahlid, een prachtig guesthouse met buitenzwembad en twee hottubs. Vanuit hier zouden we zomaar eens het Noorderlicht kunnen zien! De IJslandse familie, bij wie we verblijven, waarschuwt ons op tijd wanneer het daadwerkelijk zo ver is. Ook koken ze elke avond een heerlijke maaltijd. Ben jij erbij?

Wil je meer informatie, bekijk dan de singlereizen naar Noorwegen, Zweden of IJsland. Heb je nog vragen? Bel ons gerust even op! 

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen