NieuwsNieuwe single rondreis door Nepal

Boek nú, betaal later

Nieuwe single rondreis door Nepal

Nieuwe single rondreis door Nepal
23 okt. 2018
Rubriek(en):

Nieuwe single rondreis door Nepal

We zijn heel blij met onze nieuwe single rondreis door Nepal. Staat Nepal toevallig ook op jouw bucketlist? Pak dan je kans en ga met ons mee op deze 16-daagse rondreis 'Singlereis Nepal, het land van Kumari'  Als je Kerst dit jaar eens op een hele speciale manier wilt vieren, dan is dit je kans, want we vertrekken ook op 20 december.

Ga met een leuke groep single leeftijdsgenoten mee naar dit bijzondere land. Je maakt een prachtige rondreis en zult Nepal in al haar facetten leren kennen. Je bezoekt de koningssteden Kathmandu, Patan en Bhaktapur. Je slaapt met de groep een keer bij verschillende Nepalese families. Hoe bijzonder is dat?! Wat een kans om het leven in de dorpen op het platteland zelf te ervaren.

We gaan ook naar het Royal Chitwan Nationaal Park, het eerste natuurreservaat in Nepal dat in 1973 is aangelegd. Het gebied staat naast de prachtige flora en fauna vooral bekend om de Indiase neushoorns en tijgers. Op je vrije dag kun je met een ranger, jeep of boomstamkano het natuurgebied verkennen en nog meer fascinerends spotten zoals het luipaard, de vossen, otters, wilde zwijnen, herten, diverse apensoorten en meer. Ook de vogelaars kunnen hier met meer dan dan 450 vogelsoorten hun hart ophalen.

Maar de singlereizen door Nepal hebben nog veel meer te bieden. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze singlereizen naar Nepal.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen