NieuwsLekker weg met oud en nieuw

Boek nú, betaal later

Lekker weg met oud en nieuw

Lekker weg met oud en nieuw
4 nov. 2018

Lekker weg met oud en nieuw

10, 9, 8…..Happy New Year! Zie je jezelf al staan? Met een smaakvol glaasje bubbels in je ene hand, Cubaans sigaartje in je andere hand. En dan ook nog eens een gezellige groep single reisgenoten om je heen. Wat wil je nog meer? Een heerlijke start van een nieuw jaar vol goede voornemens. Wees er snel bij: de wintersportreizen zijn snel volgeboekt. Dat is niet voor niets. 69% van de singles boekt binnen een jaar weer een vakantie bij ons!

Nieuwe voornemens met nieuwe mensen
Oudejaarsavond, van oudsher een gezellige avond. Toch zou het eens leuk zijn om oudejaarsavond op een andere manier te vieren. Met nieuwe mensen, op een nieuwe locatie en nieuwe voornemens. De mogelijkheden tijdens Oudjaar zijn uitgebreid. Op een avontuurlijke wintersport, leuke zonvakanties, weekendjes weg en nog veel meer. Genoeg te doen.

Dit wordt jouw jaar!
Hoe wil jij je oud en nieuw vieren dit jaar? Kies je voor de zwembroek, bind je de latjes onder of ga je in gala? De keuze is aan jou. Wat we wel zeker weten is dat je een supertoffe vakantie of weekend tegemoet gaat. 2018 afsluiten en proosten op 2019. Dit wordt jouw jaar!

Boek ‘m snel
Heb je een leuke singlereis gezien tijdens Oud & Nieuw? Boek 'm dan snel, om teleurstelling te voorkomen, want deze vakanties zijn altijd snel volgeboekt. We begroeten je graag op één van onze singlereizen. De beste wensen!

Heb je nog vragen over onze reizen tijdens Oudjaar? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen