NieuwsO’ happy Singles' Day!

Boek nú, betaal later

O’ happy Singles' Day!

O’ happy Singles' Day!
9 nov. 2018

O’ happy Singles' Day!

O happy day, wie kent deze song uit de film Sister Act niet?…de volgende versie is waarschijnlijk O happy Singles' Day! Op 11-11-2018 vieren we namelijk happy Singles' Day, een feestdag overgewaaid uit China. Na het succes van vorig jaar zijn de verwachtingen dit jaar hooggespannen. Of je nu happy single bent of niet, Singles' Day is coming! En het enige wat jij hoeft te doen…lekker online shoppen of een singlereis boeken met korting!

Lekker snuffelen op Singlereizen.nl
Singles Day valt dit jaar op een zondag. De ideale dag om vanuit je lekkere, warme bed een overheerlijke vakantie te boeken. Lekker wat vitamine D op doen in een zonnig oord, een weekendje weg, of een verre reis naar een unieke bestemming? Vandaag is de dag dat je jezelf eens lekker in het zonnetje mag zetten. Je heb het verdiend! Snuffel lekker rond op onze website, boek en ga op pad met vrijgezellen reisgenoten. Kan je mooi vertellen dat je tijdens Singles Day een singlereis geboekt hebt!

Verwen jezelf dag
In 2017 werd het, dankzij Singles' Day, voor Bol.com één van de drukste dagen van het jaar. En het leverde het Chinese e-commercebedrijf Alibaba maar liefst 17 miljard dollar extra op. We kunnen er dus niet meer omheen. Singles Day is de nieuwe verwen jezelf dag. Uiteraard doen ook wij er aan mee als singlereizen organisatie, want op 9, 10 en 11 november ontvang je bij het boeken van een singlereis € 22 korting.

Anti-Valentijnsdag
Singles' Day is ontstaan doordat vier vrienden op 11-11 1993 vierden dat zij single waren. Ze zagen het als een soort anti-Valentijnsdag. Wat begon bij vier vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in China en in sneltreinvaart naar Nederland gekomen. En wat je mening over deze feestdag ook is, profiteren van kortingen is altijd leuk!

I love me
Het enthousiasme voor retaildagen wordt in Nederland als maar groter. Denk alleen al een Black Friday. De verwachting is dat Singles' Day, zeker gezien het succes van vorig jaar, uitgroeit tot het persoonlijke verwenmoment van het jaar. En als je toch jezelf eens even lekker wilt verwennen, doe het dan tijdens de dag die ervoor bestemd is! Misschien vier je dan volgend jaar wel Happy Couple Day!

Profiteer van € 22 Singles' Day korting van 9 t/m 11 november 2018

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen