NieuwsOp skisafari van hut naar hut skiën in de Dolomieten

Boek nú, betaal later

Op skisafari van hut naar hut skiën in de Dolomieten

Op skisafari van hut naar hut skiën in de Dolomieten
24 nov. 2018

Op skisafari van hut naar hut skiën in de Dolomieten

Hup, hup van hut naar hut skiën in de wondermooie skigebieden van de Italiaanse Dolomieten? Dat is werkelijk waar een hutstikke goed idee! Beleef deze luxe skisafari met een gezellige groep singles. Met zo'n 1200 kilometer aan pistes, 432 liften en 16 skigebieden is het de grootste skiregio ter wereld. Geniet van de Dolomieten, de Marmoladagletsjer, prachtige bergkloven, ijswatervallen, goede restaurantjes en perfect geprepareerde pistes! En o ja, je krijgt er ook nog een super gezellige groep wintersportfanaten bij!

Bovenop een berg slapen
 
Normaal gesproken ga je op wintersport en slaap je iedere avond in hetzelfde hotel, hostel of appartement. Saai is het niet, maar het kan leuker. Bijvoorbeeld iedere nacht in een ander berghotel verblijven. Hoe gaaf is dat! Prachtige tochten van hut naar hut maken en dan bovenop een berg de nacht doorbrengen. De serene rust. Wakker worden met een betoverd uitzicht. Heerlijk ontbijten, latjes onder en glijden maar. Jij als fanatieke skiër of snowboarder weet als geen ander hoe tof het is om als eerste die net geprepareerde pistes af te glijden. Freedom!

Meters maken of lekker ontspannen

De uitgestrekte en brede pistes zijn fantastisch. En of je nu super fanatiek bent of juist rustig aan wilt doen. In de Italiaanse Dolomieten kan het. Voel je absoluut niet verplicht om overal achteraan te racen. Houd lekker je eigen tempo aan, maak je eigen keuzes en vergeet vooral niet te genieten! Na weer een prachtige dag op de pistes proosten we op de onvergetelijke avonturen die we met elkaar beleven.

Skiën met een gids
Ga je op wintersport, dan moet je vaak eerst het skigebied verkennen. Welke pistes vind ik fijn om te doen, waar liggen deze pistes, wat zijn de mooiste routes, zijn we terug voordat de liften sluiten? Voor je het gebied wat beter kent, is de week al voorbij. Tijdens onze huttentochten maak je gebruik van een ervaren, Nederlandse gids. We skiën door kloven, over gletsjers en langs ijswanden. Zo weet je meteen de mooiste routes van het gebied en kom je op plaatsen waar je anders nooit geweest zou zijn. Benvenuto a Italia!

Niet mokken, lekker huthoppen
Met een gezellige groep vrijgezellen de latjes onder binden, unieke huttentochten maken, slapen op adembenemende bergtoppen, genieten van de zonsondergang, als eerste de berg op, stoppen wanneer jij wilt, drankjes doen, lol maken met een mooi gezelschap en nieuwe vrienden leren kennen. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een fantastische reis en beleef het avontuur in de Italiaanse Dolomieten.

Heb je nog vragen over onze huttentochten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen