NieuwsHet reilen en zeilen in Griekenland

Boek nú, betaal later

Het reilen en zeilen in Griekenland

Het reilen en zeilen in Griekenland
10 jan. 2019

Het reilen en zeilen in Griekenland

Hoe gaat het er eigenlijk in Griekenland aan toe? Ontdek het reilen en vooral zeilen tijdens deze unieke zeilvakantie. Zeil volkomen ontspannen op het Griekse water met je vrijgezellen reisgenoten en ontdek de prachtige eilanden. En wil je zelf leren zeilen? De schippers leren je graag alles over zeilen, navigatie en veiligheid op zee. Heb je daar geen zin in? Meng je in het gezelschap op het dek en vergeet je vooral niet in te smeren!

Prachtige eilandjes
Tijdens deze unieke zeilvakantie is er volop gelegenheid om je single reisgenoten beter te leren kennen. Overdag tijdens het zeilen, in de middag tijdens de vrije uurtjes en s ’avonds in de restaurantjes en kroegen. Tijdens het zeilen varen we naar de prachtige eilandjes Poros, Hydra en Aegina. Het is er dol fijn en met een beetje geluk spotten we ze ook nog in de kristalheldere, Griekse wateren.

Van hiken tot kloosters bezoeken
Naast het zeilen zijn er nog volop andere, leuke activiteiten. Denk aan hiken, zwemmen, barbecueën, met een scooter het eiland verkennen, kloosters en kerken bezoeken, parasailen, historische monumenten in Athene bezoeken (bijv. Amfitheater of de Plaka) of bijvoorbeeld waterskiën. Niet is verplicht, niets moet, veel mag.

Kleine havens en pittoreske vissersdorpen
In de avonduurtjes praten we lekker bij en bezoeken we de leukste restaurantjes en kroegen. Niet in een drukke uitgaansgelegenheid, maar in kleine havens en pittoreske vissersdorpen. Zo leer je het land echt kennen. Zin in een nieuw avontuur? Kom aan boord!

Op unieke zeilvakantie in Griekenland met gezellige, single reisgenoten? Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen