NieuwsTanzania – de ultieme wildlife safari van Afrika

Boek nú, betaal later

Tanzania – de ultieme wildlife safari van Afrika

Tanzania – de ultieme wildlife safari van Afrika
24 jan. 2019

Tanzania – de ultieme wildlife safari van Afrika

High five! We are going to the Big Five. Alleen dit al is een fantastische reden om Tanzania met een enthousiaste groep single reisgenoten te bezoeken. Een luipaard, leeuw, olifant, neushoorn en buffel spotten en je hebt de Big Five in real life gezien. Een absolute ‘must’ voor iedere safari liefhebber!

Kilimanjaro in Tanzania
Samen met je single reisgenoten ontdek je al het moois van Tanzania. De afwisselende landschappen, een rijke cultuur en adembenemende gebieden. Leuke quizvraag: wat is de hoogste berg van Afrika en waar ligt deze? Juist ja, de Kilomanjaro in Afrika. De berg heeft een hoogte van 5895 meter. Houd je meer van diepte, in plaats van hoogte? Duik dan in de prachtige wateren van de eilanden Zanzibar en Pemba. Deze staan bekend om de betoverende stranden, duikplekken en koraalriffen.

Groepsreis Tanzania
Ben je het gehaaste leven in Nederland zat en wil je juist even bijkomen? In Tanzania rust je uit aan de Swahili kust, op de eilanden Mafia, Pemba of Fanjove. Hagelwitte stranden, wapperende palmbomen en een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten voor een flink portie genieten tijdens een super gezellige groepsreis.

Tropisch klimaat in Tanzania
Tanzania staat bekend om een aangenaam tropisch klimaat. Zo rond de 20 tot 30 graden, het gehele jaar door. Naast de hogere temperaturen profiteer je van de lagere prijzen. Toch een fijne bijkomstigheid. Zien we je daar?

Avontuurlijke jeepsafari’s en relaxen op hagelwitte stranden? Boek vandaag nog je singlereis naar Tanzania en ga gezellig mee!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen