NieuwsNet als de kandidaten van Wie is de Mol naar Colombia!

Boek nú, betaal later

Net als de kandidaten van Wie is de Mol naar Colombia!

Net als de kandidaten van Wie is de Mol naar Colombia!
1 feb. 2019

Net als de kandidaten van Wie is de Mol naar Colombia!

Als je aan Colombia denkt, dan denk je al snel aan Wie is de Mol. Het populaire programma speelt zich er dit seizoen af en trekt miljoenen kijkers. Wij kijken vooral naar het decor. Het beruchte Medellín, Bogota, de palmbomenvallei Valle de Cocora, de koffievelden van Salento, of het Andesgebergte zijn al bezienswaardigheden an sich. Een perfecte locatie voor Wie is de Mol, maar zeker ook om zelf te gaan ontdekken!

Singlereis naar Colombia
Sinds de vrede met de FARC profiteert Colombia, en wij natuurlijk ook, van stabiliteit en veiligheid in het land. De vriendelijke locals zijn het hier volledig mee eens en willen maar wat graag laten zien wat hun land te bieden heeft. Van uitgestrekte woestijnen tot witte zandstranden. En van hippe steden vol creativiteit en kleuren, tot de lekkerste koffie die je ooit gedronken hebt. Proef en ervaar het tijdens deze unieke singlereis naar Colombia. 

Het Andesgebergte in Colombia
Reis door heel diverse landschappen zoals de jungle, de woestijn en het Andesgebergte. Ben je een avonturier? Beklim het Andesgebergte of hike door adembenemende tropische regenwouden. Wil je het wat rustiger aan doen? De eilanden van San Andrés of de stranden van Taganga en Santa Marta bieden rust en ontspanning. Tranquillo.

Dans, zing en lach in Colombia
De temperaturen in Colombia liggen het hele jaar rond de 25 graden. Perfect om de exotische en fraaie dorpjes te ontdekken. En dat doe je niet in stilte. Op vrijwel iedere hoek van de straat hoor je ergens muziek vandaan komen. Ook veel live muziek. Dans , zing en lach met de lokale bevolking. Colombia is authentiek, uniek en ongeëvenaard. Je voelt na aankomst direct dat je in een ander continent bent. Colombia is hard op weg om de meest geliefde bestemming in Zuid-Amerika te worden. En jij kunt erheen!

Dans, zing en lach je mee in de kleurrijke straten van Colombia? Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen