NieuwsWintersport vakanties, de eerste single reizen zijn er!

Boek nú, betaal later

Wintersport vakanties, de eerste single reizen zijn er!

Wintersport vakanties, de eerste single reizen zijn er!
13 aug. 2017

Wintersport vakanties, de eerste single reizen zijn er!

De wintersport vakanties voor deze winter zijn in aantocht, want de eerste vakanties voor actieve en sportieve singles staan online. Er zijn nú al wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Zweden.

Ben je fan van de gemütliche wintersport en après-ski in Oostenrijk? Dan nog heel even geduld, want er komen nog héél veel meer wintersport vakanties, waar je naar hartelust kunt skiën, snowboarden, langlaufen of op skisafari van hut naar hut kunt genieten van een sportieve uitdaging met prachtige vergezichten.

Wil je eens een bijzondere wintervakantie beleven? Ga dit jaar dan eens mee naar Noorwegen of Zweden. Beleef een afwisselende wintervakantie met volop activiteiten zoals ijsvissen, cross country skiën of langlaufen, sneeuwschoenwandelen, een sneeuwscootertocht, een husky safari en lekker ontspannen in de sauna of hottub.

Ben je 50Plus en is de wintersport voor jou de ideale vakantie? Ook dan zit je goed bij Singlereizen.nl. Wil je graag mee op wintersport maar wel op een eigen kamer? Boek dan vooral zo vroeg mogelijk, want deze kamers zijn het eerste volgeboekt.

Misschien wil je de Kerstdagen of Oudjaar hier ontvluchten om deze dagen gezellig te vieren met een groepsreis met gezellige singles? Schrijf je dan op onze homepage in voor onze gratis nieuwsbrief, dan laten wij je weten zodra deze singlevakanties op Singlereizen.nl boekbaar zijn.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen