NieuwsKerst en Oudjaar vieren met onbekende singles? Gewoon doen!

Boek nú, betaal later

Kerst en Oudjaar vieren met onbekende singles? Gewoon doen!

Kerst en Oudjaar vieren met onbekende singles? Gewoon doen!
19 okt. 2017

Kerst en Oudjaar vieren met onbekende singles? Gewoon doen!

Kerst komt al snel dichterbij, al heb je daar met het mooie herfstweer even geen erg in. Over twee maanden beginnen in Nederland de feestdagen, zoals dit zo mooi heet, maar zijn de Kerstdagen en Oud- en Nieuwjaar altijd wel feestdagen? Niet iedereen heeft zin om als single aan te schuiven bij familie of vrienden en de Kerstdagen of de jaarwisseling te vieren tussen de gesettelde stelletjes.

Heb jij dit jaar ook zin om echt iets anders te doen met Kerst of Oudjaar? Dan hebben wij goed nieuws, want we heb volop leuke singlereizen met de feestdagen. Om een van de Kerstreizen te boeken of een weekend met Oud- en Nieuw kan een hele stap zijn, maar heb je de stap eenmaal gezet dan zul je zelf ervaren hoe leuk het kan zijn om juist met deze traditionele dagen eens iets heel anders te doen. Maak bijvoorbeeld een stedentrip naar Berlijn, Praag, Barcelona, Boedapast of Antwerpen, zoek de zon op in Gambia, Curacao of in Portugual, kies voor een actieve wintersport vakantie naar Oostenrijk, Italie, Zwitersland, Frankrijk of een bijzondere wintervakantie naar Noorwegen of Zweden. Op alle vakanties ga je de leukste dingen beleven in goed gezelschap van een leuke groep single leeftijdsgenoten met een reisleider(st)er die 24/7 bij de groep is. Gezellig samen eten, veel beleven, elkaar beter leren kennen en thuiskomen met nieuwe vrienden en kennissen. Zo wordt 2018 nog gezelliger!

Ben je een 50Plus single? Ook dan hebben wij volop gezellige 50Plus singlereizen met Kerst en Oudjaar.

Aarzel je nog? Bel dan gerust ons team vakantiespecialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de toenemende populariteit van deze vakanties, ook met Kerst en Oud- en Nieuwjaar. Ga ook mee en beleef het zelf!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen