NieuwsWintersport in Italië – Ben je er bij?

Boek nú, betaal later

Wintersport in Italië – Ben je er bij?

Wintersport in Italië – Ben je er bij?
7 okt. 2018

Wintersport in Italië – Ben je er bij?

Met een leuke groep singles op wintersport vakantie naar het betoverende en sneeuwzekere PinzolaVal GardenaSauze d’Oulx of Marilleva in Italië? Alle gebieden beschikken over ruime pistes geschikt voor ieder wintersportniveau. Of je nu van rood, zwart of blauw wilt. Prachtige tochten, gezellige restaurantjes, overheerlijke pizza’s en ongekend lekkere cappuccino’s. Je beleeft het tijdens onze singlereizen naar Italië. En vergeet vooral dat heerlijke glaasje Spritz niet…Cheers!

Prachtige skisafaritochten
Wintersport in Italië biedt voor ieder wat wils. Het is mogelijk om, op ieder niveau en elke leeftijd, prachtige skitochten te maken. Dit onder begeleiding van gezellige en professionele Nederlandse reisleiding. Ideaal dat zij de meest prachtige routes en beste restaurantjes al kennen.

Huttentocht door de Dolomieten
Wil je een heuse trektocht door de besneeuwde bergen van de Italiaanse Dolomieten maken? Ga dan mee met onze huttentocht, waarbij je elke nacht in een ander berghotel slaapt. Dat is nog eens een prachtig avontuur en een unieke belevenis. Welke vakantie je ook kiest, samen met een groep gezellige single reisgenoten geniet je van een onbezorgde wintersportvakantie.

Après-ski in Italië
In de gezellige dorpjes hangt een typisch Italiaans sfeertje waar je geniet van het bourgondische leven en de gezellige après-ski. Heerlijk eten, drinken en feesten! Na een dag op de latten is er niets lekkerder dan een welverdiend drankje. Even de avonturen van de dag doornemen en een dansje wagen met je nieuwe vrienden! Vaak wordt Frankrijk geroemd om de Après-ski, maar vlak de Italianen niet uit. Sommige clubeigenaren op Ibiza verdienen in de winter hun geld in Sauze d’Óulx. Dan weet je dat het goed zit!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen