Nieuws50 plus single wintersportreizen populair

Boek nú, betaal later

50 plus single wintersportreizen populair

50 plus single wintersportreizen populair
12 okt. 2018

50 plus single wintersportreizen populair

Skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen of gewoon genieten van een welverdiende wintersportreis. Onze 50+ wintersport singlevakanties zijn populair. Dat is niet voor niets. Alles is tot in de puntjes geregeld en zelf geniet je van een onbezorgde ervaring. Gezellig, avontuurlijk en ontspannen met gelijkgestemden reisgenoten. Met een 8,4 als gemiddelde waardering weet je dat het goed zit. Zien we je tijdens één van onze fantastische reizen? Boek op tijd!  

50 plus en op wintersport
50plus en op wintersport? Nee, een wintersport is niks voor mij. Waarom niet? Probeer het eens. Latjes onder en glijden maar. Bepaal je eigen tempo en stop voor een lekkere glühwein wanneer je het tijd vindt. Het is jouw wintersport, je bepaalt zelf hoe intensief en hard je die berg afgaat! Ook als je niet de berg af gaat kan je nog een heerlijke tijd beleven. Rood wijntje, muziekje, leuke mensen om je heen en eventueel een goed boek erbij. Prachtig uitzicht, lekker hoor!

Wat kun je verwachten?

  • Ruime skigebieden voor beginners en gevorderden
  • Verblijf in mooie hotels en resorts
  • Professionele en gezellige reisleiders
  • Prachtige skisafari met adembenemende tochten
  • Gezellige dorpjes met leuke activiteiten

Wil je meer informatie over 50+ singlereizen naar de bergen? Eigenlijk is dat niet eens nodig. Stiekem wil je dolgraag mee en ga je het ook doen! Trek je stoute skischoenen aan en boek vandaag nog!  

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen