NieuwsKerstreizen voor singles zoals jij

Boek nú, betaal later

Kerstreizen voor singles zoals jij

Kerstreizen voor singles zoals jij
22 sep. 2018

Kerstreizen voor singles zoals jij

Tijdens de kerstdagen nieuwe singles leren kennen? Why not! Wintersporten, een zonvakantie, een gezellige stedentrip of weekendje weg. Kies deze kerstdagen voor iets nieuws! Een ander land, nieuwe mensen leren kennen zoals jij en bovenal; een nieuw avontuur tijdens de Kerst.

Gezellige groep singles
De zomer is nu toch echt voorbij en de kruidnoten liggen alweer  in de schappen. Niet veel later maakt de kerstman zijn intrede. Schitterende tradities, maar wellicht wil je een keer wat anders. Niet dat je de Kerst aan je voorbij laat gaan. Integendeel. Je viert het met een gezellige groep singles op een unieke locatie.

Diversiteit aan reizen
Wij bieden een grote diversiteit aan vakanties voor singles tijdens de Kerst. Ben je nog niet eerder mee geweest, maar wil je het toch eens ervaren? Dan kies je wellicht voor een weekendje weg. Niet te ver, niet te lang en toch het gevoel van een groepsreis beleven. Ben je wat avontuurlijker en heb je zin om er wat langer tussenuit te gaan? Boek dan een onvergetelijke wintersport of winterreis. Dit betekent niet dat je moet skiën, of moet snowboarden, want op onze winterreizen naar Noorwegen, Zweden en Ijsland mag het, maar daar is zoveel meer te beleven waar je altijd aan mee kunt doen. Lees je liever een goed boek, wandel je graag een mooie tocht of duik je liever de sauna in? Helemaal prima! Het is namelijk jouw vakantie.

Ontspannen zonvakantie
Heb je behoeft aan rust? Weg uit de dagelijkse drukte, je werk en andere verplichtingen? Dan bieden onze zonvakanties uitkomst. Geef jezelf eens een flink cadeau. Na een jaar hard werken mag het best. Lekker even naar de zon. Een flink portie zonne-energie verorberen. Goed boek erbij, af en toe even een duik nemen, smaakvol eten en relaxen. Niks moet, niksen mag. Slippertjes aan en gaan. De tijd nemen voor jezelf. En voor de ander. Je gaat namelijk niet alleen, maar met een super gezellige groep single reisgenoten! Ho, ho, ho! Dat wordt feest tijdens de kerstdagen.

Just do it!
Maar singlereizen, dat is toch niks voor mij? Zo wanhopig ben ik niet. Wij herkennen de opmerkingen uit duizenden. Maar vraag eens naar de ervaringen van singles die je voor zijn gegaan en je krijgt totaal andere reacties. Jagen? Nee helemaal niet. Het is juist heel relaxt. Het gevoel dat je alleen bent? Nee hoor, vanaf de eerste ontmoeting is dat gevoel weg. We bestaan niet voor niets al ruim 15 jaar en scoren een gemiddeld cijfer van 8.4. Daarbij boekt 69% in hetzelfde jaar nog een reis via Singlereizen.nl. Gaaf toch? Lekker tijdens de kerstdagen er tussenuit met nieuwe mensen. Haal die beren van de weg en ervaar het zelf. Boek vandaag nog, want onze kerstreizen zijn snel uitverkocht!

Vragen over onze kerstreizen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen