NieuwsLast minute singlereis voor 50Plus naar Porto in Portugal

Boek nú, betaal later

Last minute singlereis voor 50Plus naar Porto in Portugal

Last minute singlereis voor 50Plus naar Porto in Portugal
16 jul. 2018

Last minute singlereis voor 50Plus naar Porto in Portugal

Ben je single en 50Plus? Ga dan op 21 juli mee met de singlereis 'Zorgeloze zonvakantie naar Porto'. Deze vakantie heeft vertrekgarantie, want er gaan al 10 leeftijdsgenoten mee, maar er kunnen er nog meer mee!

We gaan naar het mooie 4* Hotel Praia Golfe in het gezellige toeristenplaatsje Espinho. Het hotel ligt aan het zandstrand en dichtbij de gezellige boulevard met volop terrassen en goede restaurants. Een aanrader om daar 's avonds met elkaar in verschillende restaurants te dineren.

Ben je een actieve single en wil je in je vakantie zeker het land beleven? Verdiep je dan in de portwijncultuur, ga mee op excursie naar Porto, de adembenemend mooie Douro-regio of snuif cultuur in Guimaraes en Braga, de twee mooiste steden van Noord Portugal. Maar 8 dagen op je zonnebedje genieten van zon, zee en strand mag natuurlijk ook. Het is immers jouw vakantie.

Heb je zin om dit weekend al te vertrekken? Boek dan snel deze last minute vakantie naar Portugal voor 50Plus singles. Wil je mee maar lukt het je niet op de 21ste? Dan kun je ook nog mee op 10 augustus!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen