NieuwsDuikvakanties voor singles naar de mooiste duikplekken

Boek nú, betaal later

Duikvakanties voor singles naar de mooiste duikplekken

Duikvakanties voor singles naar de mooiste duikplekken
23 jun. 2018

Duikvakanties voor singles naar de mooiste duikplekken

Ga je mee op een duikvakantie met een leuke groep, die jouw passie voor het onderwaterleven delen? Die net als jij genieten van de magie, de mooie ontmoetingen, de rust en de uitdaging. Wat is er mooier dan dat? De eerste duikvakanties naar Bonaire, de Malediven en Malta staan online, maar er komen ook nog duikvakanties naar Egypte, Zuid Afrika, Mozambique en wat later ook naar Cuba.

Ben jij geboeid door het duiken, maar is het er nog nooit van gekomen? Ook dan kun je met onze duikvakanties mee, want op veel reizen kun je ook leren duiken, zoals op de duikvakanties naar Bonaire en Malta.

Bonaire is omgeven door een koraalrif met zo'n 55 soorten koraal. Het water is lekker warm met helder zicht en nauwelijks stroming. De zee rondom Bonaire is tot een diepte van 60 meter beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Park. Het eiland telt maar liefst 86 officiële duikstekken, aangegeven door geel beschilderde stenen. Een waar duikersparadijs!

Een Liveaboard singlereis naar de Malediven mag in ons aanbod duikvakanties natuurlijk niet ontbreken, want een duiksafari rond de exotische eilanden staat op de wensenlijst van bijna elke duiker. Met ervaren gidsen, een zeer stabiele boot (dus geen problemen met zeeziekte), ruim en dus met genoeg plek om te gaan en staan is deze duikvakantie een aanrader.

Wat dichter bij huis ligt in de Middellandse Zee bij Malta het kleine eilandje Gozo. Het is een waar onderwaterparadijs, met soms meer dan 50 meter helder zicht, steile wanden, grotten, baaien, riffen en adembenemende boot- en vliegtuigwrakken. Je kunt hier leren duiken en bij genoeg ervaring (Advanced en 50 duiken), kun je zelfstandig met je buddy duiken maken rond Gozo. Let op, een duik medische verklaring is op Malta verplicht.

Er zijn al veel vertrekdata met vertrekgarantie, dus boek tijdig en ga ook mee.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen