NieuwsWeekendje wintersporten in Winterberg

Boek nú, betaal later

Weekendje wintersporten in Winterberg

Weekendje wintersporten in Winterberg
14 nov. 2019

Weekendje wintersporten in Winterberg

Winterberg ligt op een kleine vier uur rijden van Nederland. Ideaal, binnen no time sta je op de latten en glijd je als een echte poederbaas moeiteloos naar beneden. Ga je mee? Even heerlijk genieten van ski-, langlauf- en wandelplezier met een gezellige groep single wintersportfanaten!

Sneeuwgarantie  
Winterberg is een supergezellig plaatsje waar je fantastisch kunt skiën, langlaufen, snowboarden, wandelen of rodelen. 90 dagen per jaar is er sneeuwgarantie en anders kunnen de 260 kanonnen het werk doen. Daarnaast zijn er ruimschoots andere leuke activiteiten te doen. Ook een flinke wandeling of het lezen van een goed boek met een smaakvol rood wijntje is zeker niet vervelend.

Van een panoramabrug tot bobsleebaan
Tip: breng een bezoek aan de 400 meter lange panoramabrug op de Erlebnisberg Kappe. Het uitzicht vanaf de brug over Duitsland is werkelijk prachtig. Mag het van jou wat spannender? Stap dan samen met twee singles en een ervaren piloot in de razendsnelle bobslee. Met snelheden tot wel 130 km per uur schiet je door één van de langste en snelste kunstijs banen ter wereld. Durf jij het aan?  

Après-ski en uitgaan
Ook de uitgaansmogelijkheden zijn uitgebreid. Van een avondje bowlen tot een onvervalste après-ski party. En voor de echt feestbeesten onder ons; in bar/disco de Tenne gaat het los! En voor de skifanaten die echt als allerlaatste het licht uit willen doen? Tik nog even de Alpenrausch aan; een discotheek waar tot in de kleine uurtjes gedanst kan worden.

Het centrum van Winterberg
In het sfeervolle centrum vind je een aantal leuke cafés. In Winterberg barst het van de gezellige activiteiten en bezienswaardigheden. Krijg je al zin in een wintersportavontuur met leuke singles en niet te ver weg?

Boek dit fijne weekendje wintersporten in Winterberg!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen