NieuwsKerst of Oudjaar vier je in Boedapest

Boek nú, betaal later

Kerst of Oudjaar vier je in Boedapest

Kerst of Oudjaar vier je in Boedapest
13 nov. 2019

Kerst of Oudjaar vier je in Boedapest

Wist jij dat de balpen en de Rubiks kubus zijn uitgevonden in Hongarije? Bij deze! Ga gedurende Kerst of Oudjaar gezellig mee naar Boedapest en leer nieuwe steden, culturen en singles kennen tijdens dit onvergetelijke weekend. Direct een mooie gelegenheid om met je nieuwe vrienden een traditionele Palinka te drinken. Proost, op een gezond en liefdevol 2020!

Fantastische stad
Hongarije geniet van een groeiende populariteit en wij begrijpen wel waarom. Het welbekende Balatonmeer, de fijne cultuur, geweldige badplaatsen, prachtige natuurparken, uitgestrekte landschappen, ruimschoots uitgaansgelegenheden en super lekkere wijnen. Krijg je er al zin in?

Buiten badderen met singles
De badplaatsen Siófok en Gyenesdiás in Hongarije zijn absolute aanraders. Ook in de winter geniet je volop van het warme water in het buitenbad. De locatie is uniek en met al die singles om je heen een gezellig samenzijn. Verder staat de stad bol van interessante en historische bezienswaardigheden. Het stadspark, de Grote Markthal, het Millennium monument en Boedapest an sich zijn ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

Uit je comfortzone
Een mooi voornemen voor 2020; lekker uit je comfortzone treden. Daar kan je dit jaar al mee beginnen. Even een keer wat anders dan de vaste gewoonten in Nederland? Boek vandaag nog en verzeker jezelf van een unieke Kerst of Oudejaarsavond. 

Boek vandaag nog een fantastisch lang weekend Boedapest!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen