NieuwsEcht een feest maken van de Feestdagen

Boek nú, betaal later

Echt een feest maken van de Feestdagen

Echt een feest maken van de Feestdagen
27 sep. 2019

Echt een feest maken van de Feestdagen

De decembermaand komt met rasse schreden dichterbij. De kans is groot dat je nog niet hebt bedacht hoe je deze door wilt brengen. Misschien leuk om het dit jaar is compleet anders te doen? Ga met een leuke groep singles op avontuur bijvoorbeeld. Zoek je graag de zon op? Dat kan! Ga je liever op wintersport? Dat kan ook! Of ga je graag een weekendje weg? Ook dat kan!

Een keer iets anders…
De Feestdagen zijn voor iedereen anders. De één vindt het fantastisch, de ander slaat het liever over. Mocht je er tegenop zien, een keer behoefte hebben aan iets nieuws, of er gewoon lekker tussenuit willen knijpen? Wij bieden geweldige zonvakanties, wintersporten of weekendjes weg. En dit alles in een gezellige groep single reisgenoten van dezelfde leeftijdsgroep.  

Weekendje weg  
Wordt het je eerste singlereis en vind je het spannend? Dan is een weekendje weg een prima optie. Niet te lang, niet te ver en lekker ongedwongen. Zo beleef je op een unieke locatie de Feestdagen. En naast de unieke locatie leer je ook unieke nieuwe mensen kennen. Er zijn al talloze hechte vriendschappen en relaties uit voortgekomen. 

Zonvakantie tijdens de Feestdagen
Kom je wat vitamine D tekort? Natuurlijk kan je dan wat vitamine pillen nemen, maar heb je er al aan gedacht om een unieke zonvakantie te boeken tijdens de Feestdagen. Lekker in december insmeren met zonnebrand en genieten van een strakblauwe lucht en een stralend zonnetje. Na een jaar hard werken, mag het best. The sun is shining!  

Wintersport in december
De liftjes draaien in december alweer op volle toeren. Verse sneeuw, prachtig geprepareerde pistes en genoeg ruimte om je bochtjes te maken. Ben jij erbij? Ook een flinke wandeling door de bergen en deze afsluiten met een rood wijntje en een gezellige groep singles om je heen behoort tot de opties.   

Genieten tijdens de Feestdagen
Trek eropuit met een groep mensen die, net als jij, vooral op zoek zijn naar een fijne vakantie. Plezier, herkenning, verbinding: tijdens de Feestdagen is een singlereis extra leuk. Binnen no time leer je nieuwe mensen kennen en voel je je thuis in de groep. De reisleider neemt je alle zorgen uit handen, zodat jij volop kan genieten van jouw Feestdagen.

Boek vandaag nog, want onze reizen tijdens de Feestdagen zijn snel uitverkocht!

Vragen over onze reizen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen