NieuwsOud en Nieuw met nieuwe vrienden

Boek nú, betaal later

Oud en Nieuw met nieuwe vrienden

Oud en Nieuw met nieuwe vrienden
24 sep. 2019

Oud en Nieuw met nieuwe vrienden

10, 9, 8. Je kent het wel! Aftellen tot aan het nieuwe jaar. Waarom zou je dat ieder jaar hetzelfde doen? Gelijk een mooi voornemen om het dit jaar met een nieuwe groep single reisgenoten in een nieuwe omgeving te doen. Denk aan Oud & Nieuw in de sneeuw, onder het genot van een tropisch zonnetje of in je favoriete stad.

Groepsreizen tijdens Oud & Nieuw
Onze groepsreizen tijdens Oud & Nieuw zijn een feest met gelijkgestemde singles van jouw leeftijd. En de mogelijkheden zijn uitgebreid. Denk aan een onvervalste wintersport in landen als Italië, Frankrijk of Oostenrijk. Of kies voor prachtige bestemmingen zoals Zweden, Noorwegen, Finland of IJsland. Dromen, durven doen. Start vandaag nog met je goede voornemens en begin 2020 op een onvergetelijke manier!

Zonvakantie in december
Ben je geen wintersporter, maar een aanbidder van tropische temperaturen? Boek dan een lekkere zonvakantie. Ook hier is het aanbod ruim en vlieg je met een gezellige club singles naar je favoriete bestemming. Oud & Nieuw op je slippers is echt een aanrader!  

Naar je favoriete stad
Er is niks mis met het vuurwerk in Nederland. Maar ben je weleens met Oud & Nieuw in het buitenland geweest? Een unieke ervaring en geweldig om eens mee te maken. Het vuurwerk, de locatie en een fantastische groep singles om je heen. Ervaar het zelf.

Weekend weg
Is het je eerste singlereis en wil je het kort houden? Boek dan een weekendje weg. Een fijne en toegankelijke manier om elkaar beter te leren kennen. Ervaar het plezier van een groepsreis en proost op het nieuwe jaar vol goede voornemens en in goede gezondheid!

50Plus reizen tijdens Oud & Nieuw
50+ singlereizen zijn überhaupt al een feestje, maar zeker tijdens Oud & Nieuw. Gezellig met 50+singles de mooiste dagen van het jaar vieren. Want je bent nog jong, vol energie en op zoek naar leuke mensen, gezelligheid en avontuur. Een hele stap, maar wie eenmaal op singlereis is geweest, weet hoe fijn het is.

Dit wordt jouw jaar!
Kies je voor de zwembroek, bind je de latjes onder of ga je in gala? De keuze is aan jou. Staat je favoriete reis er al tussen? Boek 'm dan snel, om teleurstelling te voorkomen, want deze reizen zijn snel volgeboekt. We begroeten je graag op één van onze singlereizen. 2020 wordt jouw jaar!

Vragen?
Heb je nog vragen over onze reizen tijdens Oudjaar? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen