NieuwsKerst in je korte broek of op de latten

Boek nú, betaal later

Kerst in je korte broek of op de latten

Kerst in je korte broek of op de latten
22 sep. 2019

Kerst in je korte broek of op de latten

De lucht van versgebakken kruidnootjes bij de bakker komt je alweer tegemoet. Dat betekent dat de zomer ten einde loopt. Helaas, maar niet getreurd. Wij bieden tijdens de Kerstdagen een groot aanbod aan fantastische singlereizen. Vier de Kerst in je korte broek tijdens een zonvakantie, ga lekker wintersporten of bezoek je favoriete stad. Boek vandaag nog!

Even helemaal niets…
Weg uit de dagelijkse drukte, je werk en andere verplichtingen. Na een jaar hard werken mag het best. Lekker even een prachtige zonvakantie boeken, een weekje op de latten of een weekendje weg naar je favoriete stad. Zeker die laatste is een prima keuze, als je wat minder lang op pad wilt gaan.

Dikke sneeuwpret
Ben je avontuurlijk en ga je graag op wintersport? Ook dat kan in je korte broek. Al bevelen we dat zeker niet aan. Of je nu wilt snowboarden, skiën, langlaufen, wandelen of gewoon de bergen in wilt. Onze wintersportreizen voor singles bieden voor ieder wat wils. Beleef een onvergetelijke Kerst en leer elkaar beter kennen in de skiliftjes!

En de Kerst dan?
Die vieren wij echt wel! Maar dan moet een gezellige groep single reisgenoten op een unieke locatie! En niks moet, niksen mag. Het is jouw vakantie. Een flink portie zonne-energie verorberen, moeiteloos de zwarte pistes afglijden of intens genieten in je favoriete stad tijdens een weekend weg. Jij kan er bij zijn!

Ga jij mee op avontuur?
Maar singlereizen, dat is toch niks voor mij? Die opmerking is vaker voorbij gekomen. Probeer het eens. Veeg die vooroordelen van het bord, duw die beren van de weg, treed eens lekker buiten je comfortzone en ervaar het zelf…Ho, ho, ho! Dat wordt feest tijdens de Kerstdagen.

Boek vandaag nog, want onze kerstreizen zijn snel uitverkocht!

Vragen over onze kerstreizen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen