NieuwsAls single voor de eerste keer mee op wintersport

Boek nú, betaal later

Als single voor de eerste keer mee op wintersport

Als single voor de eerste keer mee op wintersport
12 aug. 2019

Als single voor de eerste keer mee op wintersport

Voor de eerste keer als single in een groepsreis mee op wintersport? Natuurlijk is dat spannend, maar no worries. Onze wintersportvakanties zijn ook zeer geschikt als je voor het eerst gaat skiën of snowboarden. We gaan naar de mooiste skigebieden in Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Tsjechië of bijvoorbeeld Zwitersland. En ook jij, als beginnend wintersporter, kan hier volledig je hart ophalen!

Populaire wintersportreizen
Onze wintersportreizen gaan naar populaire en leuke bestemmingen. We kiezen voor de grotere gebieden met van die heerlijke, brede pistes. Van blauw tot gitzwart. Of je nu voor het eerst mee gaat, of al jarenlang ervaring hebt. Op ieder niveau kan je echt je lol op.

Les is more – zeker voor beginners
Ga je voor het eerst mee op wintersport, en voel je je net Bambi on Ice, dan zijn wat ski- of snowboardlessen geen overbodige luxe. In de gebieden zijn tal van kundige ski- en snowboardscholen te vinden. Wat ons betreft een aanrader. Een paar uur les kan al een goede basis leggen voor een leven lang wintersportplezier.

Skiles voor gevorderden
Als je zoals Alberto Tomba, in zijn beste dagen naar beneden gaat, heb je wellicht geen les nodig. Al kan je ook dan nog specifieke lessen krijgen. Een verbeterde techniek, veilig off-piste skiën, of unieke tochten maken door gebieden die je anders niet zou weten.

Sneeuwzekere skigebieden
We reizen af naar de sneeuwzekere ski-oorden, waar er naast het skiën of snowboarden, nog vele andere mogelijkheden zijn. Uiteraard is de après-ski hier van groot belang. Maar ook de restaurantjes, gezellige winkeltjes, welness-centers en lokale barretjes nemen we hierin mee. Een dagje wandelen door de sneeuw of relaxen met een goed boek is ook tijdens een wintersportreis zeker aan te bevelen. 

Alternatieve sneeuwpret
Wil je even iets anders dan boarden of skiën? Ga dan mee met andere leuke sneeuwactiviteiten. Sleeën, snow-biken, rodelen, langlaufen of ijsklimmen zijn geweldige alternatieven. Zeker gezien de lol die je gaat beleven met je single reisgenoten! En hier en daar een sneeuwballetje gooien hoort er bij.

Lekker de latjes onder binden of snowboarden? Boek een onvergetelijke wintersport voor singles!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen