NieuwsSinglereizen voor HBO-WO opgeleide singles

Boek nú, betaal later

Singlereizen voor HBO-WO opgeleide singles

Singlereizen voor HBO-WO opgeleide singles
10 aug. 2019

Singlereizen voor HBO-WO opgeleide singles

Een singlereis speciaal voor HBO-WO opgeleide singles boeken? Dat kan ook. Ruim 98% van de singles beveelt Singlereizen.nl aan bij anderen, want er is zoveel te kiezen. Waar let je op bij het boeken van een singlereis? De bestemming, de soort vakantie, de activiteiten, de prijs, maar zeker ook het gezelschap zijn belangrijke factoren. Want wat is er nou leuker dan op reis gaan met reisgenoten die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde interesses hebben als jij?

Gelijkgestemden singlereizen
Vakantieplezier valt of staat, voor een groot deel, uit de samenstelling en de klik in een groep. Om die reden zijn de singlereizen altijd vakanties voor gelijkgestemden. Denk hierbij aan dezelfde leeftijdsgroepen, voorliefde voor dezelfde vakantie invulling (zonvakantie, wandelen, cultuur, kamperen, avontuur enz), de opleidingsgarantie (reizen voor hoger opgeleide singles) en bijvoorbeeld de man/vrouw verdeling in de groep.

Samenstelling van de groep
Omdat singles de groepssamenstelling belangrijk vinden besteden we veel zorg aan dit onderdeel. Al vormt zich dit eigenlijk op een natuurlijke manier. Leeftijd en opleidingsniveau blijkt uiteindelijk op de vakantiebestemming minder belangrijk dan het vooraf lijkt. Elk jaar gaan er duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. De recensies zijn lovend; single zijn was nog nooit zo leuk!

Gedeelde interesse
Wat het groepsgevoel nog meer versterkt? Zodra je een vakantie bij ons geboekt hebt, is er direct een gedeelde interesse. Namelijk de activiteit en de vakantie zelf. Een onvergetelijke zeilvakantie in Griekenland, een hike en bike week in Oostenrijk, surfvakanties, strandvakanties, zonvakanties, of een lekkere tennisvakantie op Mallorca. Heerlijk om samen te fietsen, snorkelen, een balletje te slaan of gewoon te genieten van zon, zee en strand.

HBO-WO reizen voor singles
Ook bieden wij specifiek reizen aan voor HBO-WO opgeleide singles. Er zijn veel gezellige singlereizen voor HBO+. Wat dacht je van een luxe strandvakantie, of een sportieve wintersportvakantie? Of een weekendje weg in de Ardennen? Ook kan je kiezen om te golfen in Spanje, duiken op Curaçao, chillen in een villa, lekker mountainbiken in de bergen, of een avontuurlijke bergvakantie. De keuze is reuze!

Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en kies de reis waar jij het beste gevoel bij hebt. Het is tenslotte jouw vakantie. Meer informatie over de samenstelling in de groep? Vraag het ons gerust.

Een singlereis voor HBO-WO opgeleide singles boeken? Let’s go!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen