NieuwsSinglereis naar overweldigend Georgië

Boek nú, betaal later

Singlereis naar overweldigend Georgië

Singlereis naar overweldigend Georgië
31 jul. 2019
Rubriek(en):

Singlereis naar overweldigend Georgië

Georgië heeft werkelijk alles in huis voor een onvergetelijke singlereis met een enthousiaste groep singles. Het is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt bij het maken van je lijstje met favoriete vakantiebestemmingen. Dit kan snel veranderen. Zeker als je het populaire tv-programma ‘Wie is de Mol’ in 2018 gezien hebt; wat een prachtland. Denk alleen al aan de ongerepte natuur, adembenemende uitzichten, unieke bergtoppen, fraaie kerken, kastelen, spannende grotten en de bijzondere cultuur en geschiedenis van het land.   

Tbilisi, wie ken het niet
De hoofdstad van Georgië is Tbilisi, een politiek en cultureel centrum en een mengelmoes van diverse culturen. De indrukwekkende bouwstijlen en hoogteverschillen maken de stad levendig en bijzonder. Van moderne gebouwen, Perzische badhuizen en moskeeën tot onorthodoxe kerken. Alles staat dwars door elkaar. Tbilisi is een bezoek meer dan waard.

Sighnagi – de meest romantische stad van Georgië
Zeker voor singles is Sighnagi een prachtige stad om te bezoeken. Het wordt namelijk de meest romantische stad van Georgië genoemd. De gezellige straatjes, knalrode daken en wit besneeuwde bergtoppen op de achtergrond maken het decor van de stad tot een waar sprookje. Geniet van een fantastische wijnproeverij, ga samen avontuurlijk paragliden, of bewandel de oude verdedigingsmuur. En vergeet vooral die onbetaalbare uitzichten niet. Tijd voor een selfie!

Vardzia – indrukwekkende kastelen
Ga je iets meer richting de Zuidwest-hoek van het land, dan ontdek je de indrukwekkende kastelen van Akhaltsikhe en Khertvisi. Dit zie je normaal gesproken echt alleen in films. Lees de recensies op Google er maar op na, het zal je versteld doen staan. En wie wil er nu niet met zijn favoriete single reisgenoot een kasteel in deze adembenemende omgeving bezoeken?

Gergeti kerk - één van ’s werelds mooist gelegen kerken
De rijke geschiedenis van Georgië is overal in het land terug te vinden. Er zijn tal van belangrijke kloosters en kerken, waarvan de Gergeti kerk één van ’s werelds mooist gelegen kerken is. Het ligt midden op een berg en vanuit daar heb je een bizar uitzicht over de 5047 meter hoge Kazbegi berg. Kijk samen de oneindige verte in.

De Georgische keuken
De Georgische keuken is smaakvol, goed betaalbaar en verrassend goed. Door de ligging tussen verschillende culturen worden zowel de Westers als Oostelijk georiënteerde wijze toegepast. Een flesje wijn, of een flink glas bier staat bij de Georgiër standaard naast het bord. Gezelligheid troef en zeker met een fantastische groep single reisgenoten. Let’s make memories, go to Georgië!

Bijzondere singlereis naar Georgië? Boek vandaag nog!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen