NieuwsJa, we gaan naar Japan!

Boek nú, betaal later

Ja, we gaan naar Japan!

Ja, we gaan naar Japan!
19 nov. 2019
Rubriek(en):

Ja, we gaan naar Japan!

Japan? Sushi! Die twee zijn onafscheidelijk, een droomhuwelijk. Ga mee naar Japan en geniet van de smaakvolle Japanse keuken, beklim Mount Fuji, ontdek de indrukwekkende steden, de Geisha en aanschouw de boeddhistische tempels. Japan is een stad vol hoogtepunten en jij kan er bij zijn!

Typische cultuurbarbaar
Als typische cultuurbarbaar breng je natuurlijk een bezoek aan Osaka en Tokyo. Aanschouw de bijzondere mengelmoes van hypermoderne winkelcentra tot boeddhistische tempels en van gigantische wolkenkrabbers tot bijzondere Japanse architectuur.

Schipper mag ik overvaren?
Wellicht heb je dit fenomeen in je jeugdjaren weleens gespeeld? In Japan kan je dit dunnetjes overdoen. Hoe? Door over te steken op één van de drukste oversteekplaatsen ter wereld, het Shibuya kruispunt. Een indrukwekkend tafereel en hilarisch om mee te maken!

Memoirs of a Geisha
Een bezoek aan de Geisha Japan mag niet ontbreken. Je kent de film Memoirs of a Geisha vast wel, het verhaal over een geisha in Kyoto. Geniet van muziek, dans en traditionele theeceremonies. Naast Geisha’s zijn er ook Meiko’s, oftewel leerling geisha’s.

WC’s met oneindig veel knopjes
Japan is niet in een korte tekst te omschrijven, dus nog even in het kort: Japan is het land van boeddhisme, Ninja’s, Samoerai, Sushi, tempels, Geisha’s, karaoke, sumoworstelaars, Pokémon, Nintendo en wc’s met oneindig veel knopjes. Kortom; dit fascinerende land moet je gezien hebben!

Boek vandaag nog jouw reis naar Japan!  

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen