NieuwsGeweldige wintersportvakantie (HBO+) in St. Anton Oostenrijk

Boek nú, betaal later

Geweldige wintersportvakantie (HBO+) in St. Anton Oostenrijk

Geweldige wintersportvakantie (HBO+) in St. Anton Oostenrijk
12 dec. 2019

Geweldige wintersportvakantie (HBO+) in St. Anton Oostenrijk

Kerst vieren én op wintersportvakantie met HBO opgeleide singles in de leeftijdscategorie 35 tot 49 jaar en 40 tot 55 jaar? Boek dan vandaag nog jouw welverdiende skivakantie naar hét topskigebied van Oostenrijk: Ski Arlberg in St. Anton. Het gebied beschikt over ruim 300 kilometer aan leuke, afwisselende pistes en is een feest voor de liefhebbers van après-ski. Denk alleen al aan de wereldberoemde après-ski bar de Mooserwirt. Gezelligheid gegarandeerd! Is Kerst voor jou geen optie? Er zijn gelukkig nog veel meer vertrekdata naar St. Anton.

Groot en sneeuwzeker gebied
Sankt Anton is een groot en sneeuwzeker skigebied. Vanuit het gebied is het mogelijk naar Lech en het skigebied Warth-Schröcken te skiën of boarden. Hier heb je maar 1 skipas voor nodig. Perfect voor de beginnende of gevorderde wintersporter. Dagelijks beleef je samen met de andere singles de mooiste skisafari’s. Rond een uur of 16:00 klaar met de avonturen in de sneeuw? Duik meteen de Mooserwirt in. Met een gezellige groep singles van dezelfde leeftijdsgroep en opleidingsniveau beleef je hier de mooiste uurtjes.

Levendig dorp
Het dorp is levendig en beschikt over moderne faciliteiten. Ondanks de groei is de charme van dit authentieke dorp bewaard gebleven. Niet voor niets is het de nr. 1 bestemming voor onze singles.
In het centrum vind je Picadilly, hier worden regelmatig live optredens gegeven. Ook zijn er diverse discotheken waar je tot in de late uurtjes door kan gaan. Over het algemeen trekt Sankt Anton een wat jonger publiek aan. Wij zijn er in ieder geval met ruim 40 hoger opgeleiden en jij kan er bij zijn!

Chillen in het wellnesscentrum
Naast het wintersporten en feesten kan je er heerlijk relaxen. Bezoek het schitterende wellnesscentrum en kom lekker tot rust. Zeker na een bruisend nachtje is dit geen overbodige luxe. Heb je geen zin in de après-ski? In het chalet drinken we ook gezellig een drankje, spelen we een spelletje en leren we elkaar beter kennen. Kortom; St. Anton staat garant voor een absolute topweek!

Boek je reis naar St Anton, voor het te laat is!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen