NieuwsHeerlijke zonvakanties voor HBO+ singles

Boek nú, betaal later

Heerlijke zonvakanties voor HBO+ singles

Heerlijke zonvakanties voor HBO+ singles
4 jan. 2020

Heerlijke zonvakanties voor HBO+ singles

Verlang jij ook alweer naar lange, zwoele zomeravonden? De zon op je huid en lekker doen waar je zelf zin in hebt? Even de accu volledig opladen, omringd door een gezellige groep HBO-WO en HBO+ opgeleide singles. Ga samen met een fijn gezelschap vol gelijkgestemden van je eigen leeftijd met ons mee. Geniet van de tropische zon, beleef de leukste avonturen, leer nieuwe mensen kennen en maak herinneringen voor het leven. Een mooi voornemen; boek vandaag nog!

Kos, Cyprus of Ibiza
Zonnige bestemmingen, unieke locaties en populaire eilanden. Wij weten wel waar je moet zijn. Reis gezellig mee naar het Griekse Rhodos of Kos, verwen jezelf op Cyprus of geniet op het populaire Ibiza van een welverdiende zonvakantie. Ook een zeiljacht in Kroatië of golfsurfen in Portugal behoort (binnenkort) tot de opties. Je verblijft in fijne hotels die met zorg zijn geselecteerd. Prettig gelegen voor zowel het strand, uitgaan en de mogelijkheden tot actieve, sportieve en relaxte activiteiten.

Cultuur, ontspanning en uitgaan
Een mooi voorbeeld van een zonvakantie is die naar het sfeervolle Ayia Napa in Cyprus. Hier vind je de perfecte combinatie van chillen aan het strand, cultuur snuiven en actief bezig zijn. Ontdek één van de oudste steden ter wereld, maak kennis met de lokale bevolking, leer het land en de cultuur kennen en geniet van het bruisende nachtleven. 

Actief of juist relaxed
Gezellig slenteren in een leuk stadje, een middagje varen op zee, duiken, snorkelen, tennissen, een goed boek lezen of mountainbiken; we hebben voor elk wat wils. Iedere dag wordt een leuke activiteit georganiseerd, waarbij je kan aanhaken als je zin hebt. Ook ben je vrij om je eigen gang te gaan. Het is tenslotte jouw welverdiende zomervakantie. Ben je erbij?

Bekijk het complete aanbod en vind je ideale singlereis met hoger opgeleiden!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen