NieuwsSinglereizen met Valentijn aanbieding

Boek nú, betaal later

Singlereizen met Valentijn aanbieding

Singlereizen met Valentijn aanbieding
14 feb. 2020

Singlereizen met Valentijn aanbieding

Eigenlijk zou het iedere dag Valentijnsdag moeten zijn, maar van 14 t/m 17 februari 2020 krijg je bij ons €100 euro korting op het boeken van een verre reis. Ga mee naar een droombestemming zoals, Costa Rica, Indonesië, Cuba, India, Nepal, Zuid-Afrika, Vietnam en nog veel meer. Zit hier je favoriete bestemming niet bij? Speur gerust verder op onze site of vraag naar de mogelijkheden.   

Unieke kans voor het boeken van een verre reis 
Naast de zojuist benoemde singlereizen, zijn er nog meer single groepsreizen naar verre bestemmingen. Geniet van muziek, sigaren en cocktails op Cuba. Ga op avontuur in de jungle van Costa Rica, ervaar de boeiende cultuur en historie die Vietnam rijk is of ga mee naar een typische ‘one of a kind’ bestemming, India. Kortom; genoeg te doen, beleven en ervaren. 

Herinneringen voor het leven 
Niets wordt aan het toeval overgelaten om jou een ultieme beleving te laten ervaren. Kies zelf je droombestemming en maak herinneringen voor het leven. En wie weet zit de partner van je leven er ook wel tussen. Kan je mooi vertellen dat je tijdens Valentijnsdag geboekt hebt. Dat kan geen toeval zijn. 

Boek vandaag nog jouw droomreis
Duik, dans, ervaar, beleef, geniet en leer nieuwe vrienden en vriendinnen kennen. Je krijgt eerder spijt van de dingen die je niet hebt gedaan, dan de dingen die je wel hebt gedaan. En als hier je droomreis niet tussen staat, dan vind je hem nergens. Boek dus vandaag nog.

Nog twijfels? Bel ons gerust, vraag maar raak en profiteer van deze aantrekkelijke korting!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen