NieuwsWe’re going to Ibiza – Es Canar

Boek nú, betaal later

We’re going to Ibiza – Es Canar

We’re going to Ibiza – Es Canar
4 mrt. 2020
Rubriek(en):

We’re going to Ibiza – Es Canar

Ga je mee tijdens deze overheerlijke zonvakantie voor singles naar Ibiza? Speciaal voor deze reis is een adults only hotel gereserveerd in Es Canar, een sfeervolle badplaats aan de oostkust van Ibiza. Het fantastische hotel is inclusief single kamers, zonder extra toeslag. Es Canar staat garant voor een onvergetelijke strandvakantie vol zon, entertainment, gezelligheid en feest!  

Prachtige zandstranden
Overheerlijke stranden, de prachtige zee, palmbomen en cocktails op loofafstand. Slechts enkele voordelen van deze unieke locatie. Door de zee is er een groot aanbod aan watersporten. Surfen, duiken, snorkelen en wind- en kitesurfen; als fanatiek watersporter haal je hier volledig je hart op. Uiteraard is het ook een optie om gewoon lekker te gaan chillen. Beach bars met goede muziek, lekker eten en drankjes in overvloed!

Wekelijkse Hippiemarkt
Ook een bezoek aan de wekelijkse Hippiemarkt mag niet ontbreken. Leuke sieraden, kleding, schoenen, kunst en handgemaakte lederwaren zijn er te koop tegen aantrekkelijke prijzen. De Hippiemarkt geeft ‘de vibe’ van Ibiza uitstekend weer.  

Restaurants en uitgaan Es Canar
Zoals gezegd is er een grote verscheidenheid aan restaurants. Geniet van de smaakvolle gerechten, de heerlijke buitenlucht en het vrijgezellen gezelschap om je heen. Na het avondeten is er op Ibiza natuurlijk genoeg te beleven. Eén van de hipste beachclubs van Es Canar is op loopafstand te bereiken. Wil je liever naar de bekendere, grote clubs dan kan dat natuurlijk ook. Ibiza heeft ontzettend veel te bieden. Krijg je al zin in deze unieke zonvakantie vol hoogtepunten? 

Boek vandaag nog jouw singlereis naar Ibiza

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen