NieuwsGeweldige jongerenreizen voor singles tussen 18 en 35 jaar

Boek nú, betaal later

Geweldige jongerenreizen voor singles tussen 18 en 35 jaar

Geweldige jongerenreizen voor singles tussen 18 en 35 jaar
30 apr. 2020

Geweldige jongerenreizen voor singles tussen 18 en 35 jaar

Ben je single en tussen de 18 en 35 jaar? Ga gezellig mee met één van onze jongerenreizen. Van een onvergetelijke singlereis op Ibiza, een avontuurlijke huttentocht in Italië, een jeepsafari door Corsica tot een unieke Christelijke jongerenreis. Kies je voor een relaxte zonvakantie vol zon, zee, strand en feest of een actieve vakantie vol avonturen en sportieve uitjes zoals kajakken, surfen en klimmen? Aan jou de keus.

Zon, zee, strand en feest 
Ben je single en een liefhebber van zon, zee, strand en feest? Ga met ons mee naar de heerlijke badplaats Albufeira, het Griekse Chersonissos, Zakynthos of bijvoorbeeld het Spaanse Mallorca. Uiteraard mag ook het ultieme feesteiland bij uitstek niet ontbreken; welcome to Ibiza. Geniet van de gigantische feesten met wereldbekende DJ’s en beleef de tijd van je leven!

Actieve jongerenreizen en verre reizen
Wil je meer dan alleen feesten en zonnen? Kies dan voor onze actieve jongerenreizen. Ga sportief bergwandelen, klimmen, abseilen, canyoning, surfen of zeekajakken. Liever op ontdekkingsreis? De verre reizen naar betoverende landen zoals Bali, Costa Rica, Japan, Colombia, Peru of Thailand bezorgen je een ultieme levenservaring.

Christelijke vakanties voor jongeren
Speciaal voor onze Christelijke jongeren bieden wij een aantal geweldige reizen. Wat dacht je van een singlereis naar het Gardameer, Kroatië, Toscane of de Belgische Ardennen? Van gezellig cultuur snuiven en shoppen tot supertoffe activiteiten zoals surfen en canyoningen. 

Wintersportreis voor jongeren
Wintersporten is voor veel jongeren het hoogtepunt van het jaar. Heerlijk snowboarden of skiën over de prachtige pistes, dat wil toch iedereen? Samen met een jonge groep singles gaan we naar super leuke skigebieden waar natuurlijk ook de après-ski top geregeld is! Zin in een geweldige jongerenreis?

Boek vandaag nog een van onze unieke jongerenvakanties!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen