NieuwsZorgeloos op singlereis in Nederland

Boek nú, betaal later

Zorgeloos op singlereis in Nederland

Zorgeloos op singlereis in Nederland
11 mei 2020

Zorgeloos op singlereis in Nederland

De campings en vakantieparken mogen vanaf 1 juli weer open! Gelukkig kunnen wij je verschillende leuke singlereizen in Nederland aanbieden, waar je binnenkort al van kunt genieten. Allemaal coronaproof uiteraard. En ook met belangrijke annuleringsvoorwaarden. Zo boek je nú en betaal je pas 2 weken voor je vertrekt. Geen enkel risico dus, maar wel zicht op een leuke vakantie.

Ben je een sportieve single die houdt van een actieve vakantie? Ga dan mee op kanotrekking door Friesland. Je komt op eigen gelegenheid naar Grou in Friesland, waar de reisleiding, je reisgenoten en de Canadese kano's op je wachten. Klaar om de Friese wateren te ontdekken, af en toe een duik in het water te nemen en 's avonds in je eigen tent te slapen? De tent word je ter beschikking gesteld. Je hebt geen ervaring nodig, wel een sportieve instelling. Heb je veel ervaring, dan zorgen we voor extra uitdaging. Deze vakantie gaat op verschillende vertrekdata in juli en augustus.

Boek nú dan ben je verzekerd van een heerlijke kanovakantie door Friesland. Loopt het anders? Tot 2 weken voor vertrek kun je kosteloos annuleren.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen