NieuwsWeekend stijlvol genieten in Milaan, Italie

Boek nú, betaal later

Weekend stijlvol genieten in Milaan, Italie

Weekend stijlvol genieten in Milaan, Italie
7 mrt. 2011

Weekend stijlvol genieten in Milaan, Italie

Ga je mee naar Italie, naar het prachtige Milaan voor een gezellig weekendje weg met een leuke groep singles? We gaan genieten van de cultuur, de prachtige winkels, het bougondisch tafelen, het levendige avondleven en vooral de gezelligheid met elkaar. Voor wie zich wil vergapen aan de prachtige modehuizen wat tips. Alle grote designers vind je in het zogeheten 'Gouden kwadrant'. Een winkelwijk die afgebakend wordt door de Vai della Spiga en de via Monte Napoleone, de via Manzoni en de via Sant'Andrea. Van Miu Miu tot Gucci tot Armani, dat zo ongeveer een heel stratenblok bezet aan de via Mazoni. Je begrijpt wel, je kijkt je ogen hier uit.

Voor wie het shoppen wil afwisselen met een uurtje stille verwondering doet er goed aan het Pinacoteca di Brera te bezoeken. Dit museum kun je zien als 'crash course' in kunstgeschiedenis, want hier vind je beroemde schilderijen van grote Italiaanse meesters uit de barok en rococo, onder wie Caravaggio en Tintoretto.

Voor de fans van echt Italiaans eten hebben we ook een tip. Bezoek La Latteria, in de romantische wijk Brera, waar je de lekkerste risotto ter wereld kunt eten. Reserveren kan niet, maar kom je na 20.00 uur dan ben je nog van harte welkom en is de kans op een tafeltje veel groter.

Wil je mensen kijken? Op de binnenplaats van de Dolce & Gabbana-winkel zit een cocktailbar. Je snapt het al: dat is nog eens mensen kijken! Tip: in Milaan doen ze tussen lunch en diner serieus aan de borrel, inclusief een bar vol hapjes erbij. Singlereizen.nl biedt je deze luxe 3-daagse stedentrip naar Milaan.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen